Aktywne Wpisy
Pogromca20 +910
Siedzę sobie właśnie na SOR w Przemyślu. Zero ludzi. Czas oczekiwania 3 g. 5 min. ( ͡° ͜ʖ ͡°). Strach pomyśleć co by było gdyby ktoś był przede mną. Lekarz dostał info że jest pacjent ale stwierdził że pacjent musi poczekać ¯\(ツ)/¯
źródło: 1000019311
Pobierz
KRCZVSK +87
Ale gdyby pies się zesrał na skwerku to byłby już płomień, dwa duplikaty i 500 komentarzy. xD A jak chłop się nad babą znęcał to nie ma co pochopnie oceniać, trzeba zachować powściągliwość, poznać pełen kontekst bo może zasłużyła albo to była prowokacja. xD
#psy #psiarze #logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski #zwiazki
#psy #psiarze #logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski #zwiazki
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

#ciaza #dzieci #rodzice #historia #zdrowie #pytaniedoeksperta
W 1960 roku jakieś 6% dzieci umierało przy porodzie, lub w pierwszym roku życia.
@pearl_jamik: dzieci mają nadwagę, bo są karmione beznadziejnie, a nie dlatego, że urodziły się w normie.
@pearl_jamik: Było. Skąd masz informacje, że dzieciom nic nie było?
@pearl_jamik: sześćdziesiątątych
@pearl_jamik: czyżby?
Rządzi nami PiS i PO na zmianę xd
Perl Jamik wake up ( ͡° ʖ̯ ͡°)
dzieci z lat 60 ątych, których matki piły i paliły w ciąży są mądrzejsze od tych co teraz się rodzą gdzie ciąża nie pije i nie pali, a FAS to chyba jakaś ubzdurana choroba jest
@pearl_jamik @Qraape: @perseweratywnosc @ka-lol @leeaxe @RandomowyMirek No no :D
Mam paru kuzynów urodzonych pod koniec lat 60tych i w latach 70tych, gdzie matki paliły i piły. Sami piją i palą, część poumierała na rozmaite choroby albo jest na rentach, dwójka ma nerwicę od dzieciństwa, w
@pearl_jamik: O ja p------ę XD Gdyby się bez nóg rodziły, to w sumie też lepiej, bo i lżejsze, i jeszcze butów nie trzeba kupować? Takie dno intelektualne się wylewa z tego wpisu, że w ciemno mogę obstawić, że głosujesz na Konfedekoronę.