Wpis z mikrobloga

@rydzo Nie, nie jestem zdziwiony, pracuje na UoP, mam swoją działalność do tego. Zdziwiony jestem że mówisz że 6k netto to ponad 9k brutto co jest nieprawdą (bo brutto to nie koszt pracodawcy), a później zamiast powiedzieć 'sorry pomyliłem się' albo 'chodziło mi o koszt pracodawcy' to odpowiadasz jak jakiś nieomylny bufon, trochę wstyd ale okej.
  • Odpowiedz
6000 tys to dobrze płatna robota za 9 godzin ?gdzie podejrzewam ze jeszcze z godzinę dziennie traci na logistykę. Mógłbyś napisać taki post jakby zarabiał z 10-15 tys to wtedy moze mialo by sens ale takie pieniądze to byle gdzie zarobi.

@Eftef: Typie, jeśli w Polsce poza wojewódzkimi i może kilkoma większymi powiatowymi zarobisz 50% więcej niż minimalna to jesteś kozak. 6000 zł taką kozacką pensją na jakiejś mazurskiej dziurze
  • Odpowiedz
@MistrzKowalski: @zielonzielon @rydzo @wojtas_mks nie mam pytan, po prostu wykop at its finest. 6 tysięcy złotych na rękę to zarabia szeregowa księgowa w korpo z oddziałami na całym świecie po 4 latach pracy, 4 latach studiów 10 latach doświadczenia. (niecałe 8k netto ma starsza księgowa) Jakiś łepek pisał też ze 6 koła to w lidlu dają, chyba brutto, bo tak sie składa że znam osoby pracujące zarówno
  • Odpowiedz
@Zly_On: no w Olsztynie masz mnóstwo osób z Podlasia co uciekło d siebie i wprowadzają ten mental dalej. Olsztyn, akademik i życie obok osób z Podlaskiej wsi to dramat. Miało się nieprzyjemność mieszkać obok takiego studenta medycyny. Druga w nocy, dzwoni do kogoś i bardzo głośno, niskim tonem rozmawia, śmieje się, muzykę do rozmowy puszcza.
Żeby on jeden był taki, ale nie.
Każdy rozrywkowi z, mentalny gimnazjalista był stamtąd.
Nie
  • Odpowiedz
A tu wszyscy niby dużo zarabiają, ale jak się spytasz gdzie, to nagle mają górne stawki i są specjalistami w swoim zawodzie, choćby byli tylko handlarzami.
  • Odpowiedz