Aktywne Wpisy

mhrok87 +5
Zapytam szczerze jestem 87 i mnie przeraża mój wynik - jak jest z wami ?
Ilu waszych kolegów nie żyje?
- 1 35.5% (151)
- 2-3 41.9% (178)
- 4-5 13.2% (56)
- Więcej (wyjaśnij) 9.4% (40)

jarzynka +504
#lekarz100k #konowalposting
Branżowy portal dla konowałów postuluje, aby płacić lekarzom od procedury jak w USA. Oczywiście z pominięciem takiego szczegółu, że konowały w USA muszą same wywalić wcześniej $250k na swoje studia. Doskonały pomysł. Kopiujmy najmniej efektywny system na świecie.
Branżowy portal dla konowałów postuluje, aby płacić lekarzom od procedury jak w USA. Oczywiście z pominięciem takiego szczegółu, że konowały w USA muszą same wywalić wcześniej $250k na swoje studia. Doskonały pomysł. Kopiujmy najmniej efektywny system na świecie.
źródło: 1000119432
Pobierz

@fenbekus: Nie ale mieszkając z rodzicami i mając te 6k na rękę odłożę spokojnie na coś na Mazurach (i nie tylko)
@bsuuuh: czyli jak będzie miał 0.9 to już swój chłop i niech jeździ dalej? lols
Zaczynasz od minimum miesiąca i sam sobie wybierasz miesiąc bez prawka - nie od jutra.
3msc w Polsce które dostajesz nawet jeśli nie przyjmiesz mandatu (a czekanie na sprawę to więcej niż 3msc) powoduje że ludzie jeżdżą mimo zakazu bo alternatywa jest zwolnienie się z pracy.
Tak wiem, trzeba
"Doibrze płatną robotę":
'6000"
pick one.
@fafak: no zapomniałem, że na wykopie siedzą sami ci z 15k na rękę
Mediana zarobków w Polsce w 2025 roku, według danych z Głównego Urzędu Statystycznego (GUS), wyniosła 6882,80 zł brutto
Wartość mediany różniła się również ze względu na płeć, wynosząc 7032,61 zł dla mężczyzn i 298,27 zł mniej dla kobiet.
ty no mistrzu, no
@ChadGPT: tylko za te 5k w Lidlu trzeba zdrowo z---------ć te 8 godzin i z---------ć w soboty, a to jest dobra kasa tam, gdzie mieszka i do tego dochodzą jeszcze inne sprawy.
Mediana zarobków w Polsce w 2025 roku, według danych z Głównego Urzędu Statystycznego (GUS), wyniosła 6882,80 zł brutto
Wartość mediany różniła się również ze względu na płeć, wynosząc
źródło: małpy
Pobierz