Aktywne Wpisy
EnderWiggin +809
#polska #imigranci #bialystok
Kurła, gdzie ja żyję ?!? Dwóch Afgańczyków nielegalnie przekracza polską granicę i zostają zatrzymani. Sędzia Anna Hordyńska z sądu okręgowego w Białymstoku przyznaje każdemu po 5000zł zadośćuczynienia xD
Ten kraj to mem. A nawet nie, bo memy są śmieszne. To g---o i karton.
Co tam się urwa dzieje ? Czy ona jest poczytalna ? xD
Kurła, gdzie ja żyję ?!? Dwóch Afgańczyków nielegalnie przekracza polską granicę i zostają zatrzymani. Sędzia Anna Hordyńska z sądu okręgowego w Białymstoku przyznaje każdemu po 5000zł zadośćuczynienia xD
Ten kraj to mem. A nawet nie, bo memy są śmieszne. To g---o i karton.
Co tam się urwa dzieje ? Czy ona jest poczytalna ? xD

Mega_Smieszek +373
źródło: temp_file7247251828502781223
Pobierz

#logikarozowychpaskow #niebieskiepaski #afera #rownouprawnienie
źródło: 1000004569
Pobierzźródło: temp_file4743402883594994224
PobierzProblem w tym, że teraz kobiety nie rodzą dzieci, a i tak transfery są podobne do tego. Wtedy to już jest pasożytnictwo i degrengolada.
@Diamond-kun: Dzietność jest nadal powyżej 1 więc można mówić o liczbie mnogiej ( ͡° ͜ʖ ͡°) konkretnie to 1.03 dziećmi xD No i ileż można zajmować się dzieckiem, podrośnie pójdzie do szkoły i kobieta może wracać do roboty
@jegertilbake: A to już w ogóle odklejka straszna. Polsce w żadnym wypadku nie zaszkodzi jeśli będzie trochę cieplejszy klimat, wręcz przeciwnie - zwiększy to możliwości naszego rolnictwa i bardzo możliwe, że Polska stanie się częstszym kierunkiem turystycznym,
Naczytałeś się lewackich
Wg mnie plusy przyćmiewają minusy