Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Bunsen: ja myślę że wyjątkowo nie ustawka tylko od tej matuli też śmierdzi z kilometra, pewnie wszystko było dobrze póki sandra wykładała na jej utrzymanie, ale pewnie sandra się zbuntowała i zródełko wyschło więc trzeba kręcić inbe skoro nic już z tego nie ma.
  • Odpowiedz
@Bunsen: ona wspomniała w wywiadzie, że próbowała u innych przebić się w eter, ale ciężko z kontaktem. Z tego co widziałem, pisała wiadomości na instagramie, a jak wiadomo - influ mają ich mnóstwo, a tu szalonemu się trafił złoty strzał, bo czyta te informacje. Stąd podejrzewam czas. Defacto te 3 miechy to nie jakiś długi okres, żeby przepracować to wszystko i odważyć się wystąpić
  • Odpowiedz
Nie wiem czy ktoś zauważył, ale mama Sandry kilka razy przytaczała słynny tekst Owcy WK: Czego się nie toleruje ? K------a. Raczej wątpię żeby sama na to wpadła

@Bunsen: Już bez przesady, ona ma 46 lat, nie 66. Pewnie spędza dużo czasu na social mediach (w sumie facebook zrobił się takim miejscem dla wczesnych millenialsów i późnych X) , a tam akurat zdjęcie owcy i ten cytat często jest postowany.
  • Odpowiedz