Wpis z mikrobloga

@ujdzie: Tak, komuś jeszcze ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ostatnio jest jakaś zła passa, patrz status.mydevil.net. Mnie co prawda omija, na serwerze jeszcze z jedynką z przodu, ale nie zazdroszczę innym.
  • Odpowiedz
@ujdzie: Mój serwer jest na liście "przywróconych". Mam na swoich stronach uruchomiony monitoring i mi w ostatnich dniach nic nie zwracał, żeby któraś z nich była choć przez chwilę niedostępna. Teraz coś sobie na nich pracowałem i zauważyłem, że czasami coś jakby długo ładowało. Tak poza tym to żadnych problemów.
  • Odpowiedz
@for_spacja: Pojawiła się tylko taka informacja:

s4.mydevil.net - 18.07.2025 09:10 - dane zostały przeniesione na nowy serwer,

s9.mydevil.net - trwa migracja na nowy serwer | 18.07.2025 09:05 - dane zostały przeniesione na nowy
  • Odpowiedz
@ujdzie: mydevil się strasznie popsuł ostatnimi czasy, strzelam, że ilość klientów ich przerosła. To co dziś się stało to jest ostateczny gwóźdź do trumny jak dla mnie i uciekam od nich. Nie wiem co oni tam o------i, ale na jednym z kont włączone zostało pokazywanie błędów, a że baza niedostępna to w------o błąd połączenia oczywiście z hasłem
  • Odpowiedz
wystąpił kernel panic powodując korupcję danych na serwerach

Myślałem, że Polska jest coraz mniej skorumpowanym krajem, a tu okazuje się, że korupcja niszczy dane ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Naprawdę poszli ostro. Nie dość, że 3 doby bez dostępu do serwera/poczty, to jeszcze prędkość prac wskazuje, że tam pracuje chyba jedna osoba. Fakt, trzymałem tam tylko jakieś pierdoły, ale gdybym traktował ten serwer poważnie, to, umówmy się, szło by się mocno wkurzyć.
  • Odpowiedz
@BreathDeath
Też mi się podobało w mydevil. Niestety po czymś takim nie mam wyjścia, przenoszę się.

Idę do seohost. Jakiś czas temu kupiłem u nich hosting na próbę bo była promocja. Wszytko jest ok, jedynie co mi nie pasuje to interfejs w panelu, bo przyzwyczaiłem się do tego z mydevil.
  • Odpowiedz