Wpis z mikrobloga

@rzezbi: Cicar/Cabera Medina. Jak zgłosisz to pozwolą Ci zabrać auto na inną wyspę i Fuertaventura ma śliczne plaże. Na Lanzarote park Timafaya i rozsiane po wyspie atrakcje autorstwa Cesara Manrique.
  • Odpowiedz
  • 0
@p3sman @petugh @wrzesien
dzieki. Będę brał auto w Cicar. Jeszcze jedno pytanko - jak oddaję auto to muszę zatankować i umyć czy wystarczy zatankować czy jak to jest? Może głupie pytanie ale nigdy w życiu nie wypożyczałem auta, nawet w Polsce a słyszałem w pl o jakichś karach za brudne auto czy coś wolę dopytać :)
  • Odpowiedz
  • 0
@wrzesien @petugh @p3sman
no i jestem już po wakajkach. Było zajebiście ale z tą wypożyczalnią Cicar miałem delikatny zgrzyt. Podpisałem papiery, wziąłem auto, wsiadając zauważyłem, że kilometry nie zgadzają się z tym co wpisane na fakturze (było przejechane w rzeczywistości 200km więcej niż dostałem na fakturze) no i zaczepiłem gościa z wypożyczalni od razu i mu o tym mówię, a on mi tłumaczy, że to nie ma znaczenia bo
  • Odpowiedz
  • 0
@rzezbi oo widzisz. My tylko z Autoreisen korzystaliśmy i takich problemów nigdy nie było. I tego się będziemy trzymać. Ważne że wakacje udane! W jakiej części Lanzarote byłeś?
  • Odpowiedz