Aktywne Wpisy

moll +15
Powieje trochę paranoją zapewne, ale szukam #ksiazki dla preppersów, do survivalu czy innego bushcraftu - takiej jak dla debila, totalnie od podstaw, która pozwoli na "przetrwanie" w razie wojny albo innego kataklizmu. Najlepiej jakby było to w formacie, który można zapakować do plecaka ewakuacyjnego po lekturze.
Ktoś? Coś?
Taguję #preppers #bushcraft #survival dla większych zasięgów, pewnie wiecie co warto przeczytać i co się sprawdzi
Ktoś? Coś?
Taguję #preppers #bushcraft #survival dla większych zasięgów, pewnie wiecie co warto przeczytać i co się sprawdzi

cichyyx +5

A wy co?
gotujecie swoje maczki na cybera?? ;D
akurat kolekcja na gogu za promce, take my money.
mac mini m4 gotuje się do pracy
źródło: Zrzut ekranu 2025-07-17 o 17.14.28
PobierzJa mam mac mini
@SonidoStark: Ma. Wszystkie, co są oznacznoe w gogu jako posiadajace wersjie na maca. https://www.gog.com/en/games?systems=osx
Ale gra wygląda bardzo dobrze. TO plus.
na crossover/w----y (wineskin) wydajność lepsza, potrzebne patche. zligczona obsługa MetalFX.
Potrzebne patche.
Mam ekran 1440p i to troche kuje w oko.
Odpaliłem na Air M2 z 16GB, na domyślnych ustawieniach działa robi co ma robić. Jest graficznie biedniej (chociaż jedyne porównanie to mam do switcha 2) ale zauważyłem że nie gotuje się Maczek aż tak mocno. Jak na powrót po latach jest totalnie wystarczająco.