Wpis z mikrobloga

Wracam do bycia dzieckiem. #rozkminkrzaka

Wypaliłem się w roli którą sam sobie narzuciłem, wypaliłem się ze swoim sklepem bo zbyt często musiałem udawać i wystrzeliwać się w obce trendy gdzie jednocześnie zabrakło odwagi na prawdziwie własną wizję.

Pamiętacie jak pisałem, że wracam na etat? Przez ponad 2 miesiące przeszukałem wszystko co mogłem, byłem na 11 różnych rozmowach z czego tylko na 2 realnie zależało mi by tam pracować - a dzisiaj wsiadam do auta i jadę do Niemiec kręcić przez jeden dzień dwa wywiady i trzy filmy reklamowe.

Zaś za dwa trzy tygodnie wracam za kółko ciężarowego, bo nadszedł ON. Duży ZUS xD

Plan jest prosty:
- etat na ciężarowym, jazda od 4 rano do ok 10-12 bo o to będę walczyć
- dorabianie na tworzeniu filmów reklamowych (mam dwóch stałych klientów, dla jednego właśnie jadę dzisiaj w trasę
- nadal wypalanie moim ploterem stałego zlecenia dla stolarza
- bardzo powolne dogadywanie w sklepach z rękodziełem moich rzeczy na komis (już mam jeden punkt we Wrocławiu!)

Dużo. A jednocześnie mam tak pięknie wywalone na to wszystko, cudownie odbić się od finansowego dna w końcu - zaczynam budować poduszkę firmową i w którymś momencie spróbuję znaleźć obrotnego studenta na 300zł dniówki i zobaczymy co będzie.

Pochwalę się jak tam po wszystkim, bo trochę stres czy dam radę na pewno nic nie sp⁎⁎⁎⁎zyć, szczególnie przy wywiadach.

A jak ktoś chętny do obserwacji, szukajcie @rekodzielniczy.pl na insta i fb
#rozkminkrzaka #tworczoscwlasna
bkwas - Wracam do bycia dzieckiem. #rozkminkrzaka  

Wypaliłem się w roli którą sam s...
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wypiek
  • 2
@krissrusz kurde, nawet nie wiesz jak miło to usłyszeć - poczułem się jak OldPostman choć do jego poziomu absolutnie nie aspiruję, ale dobrze wiedzieć że moje podejście do wykopu i pisanie tutaj nie trafia w pustkę.

Bo smutny stał się to portal, ale nadal ma świetnych ludzi tylko szkoda że są w zaniku.

Pozdrawiam!
  • Odpowiedz
@bkwas: Miras, za 300 zł dniówki to ja bym dorabiał :D Ale już kiedyś pisaliśmy, za daleko ;)
W każdym razie powodzenia i fajnie słyszeć, że lecisz z tematem zwanym życiem
  • Odpowiedz
  • 0
@Biszkopcik: nawet nie wiesz ile bym dał za kogoś zaufanego z kim wspólnie mógłbym robić jakąś markę czy biznes tutaj na miejscu ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Lata już szukam, dalej nie znalazłem dlatego zresztą najwyraźniej trzeba samego siebie kopnąć w dupę i lecieć dalej : D
  • Odpowiedz