Wpis z mikrobloga

Był ktoś w kinie pod baranami? Akurat się trafiło, że grają jeden film na który poluje, ale nigdy tam nie byłem. Jak wrażenia? I jak cenowo?
Chciałem sprawdzić na ich stronie, ale akurat się wywaliła i nie ładuje zakładek.
#krakow #kino
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Styline: cenową juz nie jest tak tanio jak kiedyś, sale sa typowe dla studyjniakow - nieduże ekrany, siedzenia na jednym poziomie. Jako ze to kino w samym centrum, to bywa czasem tłoczno.
  • Odpowiedz
@Styline: jedno z kin w starym stylu, klimatycznie, w kamienicy, nie śmierdzi popcornem, ludzie nie hałasują, w niektórych salach, tych studyjnych, masz te śmieszne fotele jak z Ikei. Do tego mniej reklam, a jak są to głównie trailery i to filmów, których raczej nie obejrzysz w multipleksie. Fajnie.
  • Odpowiedz
@Styline: ja chodze tam glownie na letnie tanie kinobranie. Tak jak reszta wspomniala, sale male specyficzne, ogolnie spoko ale to kino studyjne. Ekran wiadomo mniejszy i mniej miejsc
  • Odpowiedz
@Styline szczerze mówić, że ja nie lubię tam chodzić przez ciasnotę; wolę seans na pustawej sali w multipleksie niż kisić się z jakimś wannabe krytykami filmowymi;
  • Odpowiedz