Aktywne Wpisy
ziomus13 +840
Wczoraj córa 7lvl chciała siedzieć w domu. Wyciągnąłem ją siłą na spacer, razem z 0,5 rocznym latoroslem. Bez żony, bo zabrała się za porządki. Zabrałem ją najpierw do lasu, gdzie widziała sarny i mnóstwo ślimaków. Później na łąkę, gdzie ogladala sobie krowy. Na koniec na stację i pojechaliśmy sobie pociągiem. Połaziliśmy po mieście i po 1h pociągiem powrotnym wróciliśmy. Całość trwała 3,5h. Córa stwierdziła że to był cudownie spędzony czas. Nie sądziła,

Nacho_Libre +15
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

Schudnąć se mogę jedząc mniej, ale wtedy znika tłuszcz, a mięśnie dalej rosną mimo że nie ćwiczę już w ogóle. Przy 150kg już widać zarys mięśni na rękach i nogach, a jak schudnę poniżej 110kg to zaczynają wyłazić żebra jak u anorektyczki bo są takie wielkie. Ogólnie najnaturalniej wyglądam przy około 130 kg, wtedy jestem taki druid z #diablo4 - niby gruby ale umięśniony i w dotyku twardy. Mężczyźni o podobnym wzroście i wadze jak nie pakują to są tłuści i w dotyku się przelewają przez ręce, a ja taki twardy. Ale jak jestem w ubraniach to tego nie widać, wyglądam jak typowy grubas, dopiero jak zacznę się ruszać to widać różnicę bo grubasy zwykle są powolne i ociężałe a ja z tymi mięśniami poruszam się zwinnie jak jakiś Legolas z Hobbita.
#przegryw
źródło: bezsiersci
Pobierz