Aktywne Wpisy

simpiara +121
Dla miłośników zwierzaków (albo i nie)
Mam dziś dla Was ponownie 3 vouchery Allegro po 50 zł każdy. Nie ma tu żadnych promocji stron, refów ani innych kombinacji xD
Jak wziąć udział:
Zostaw plusa pod tym wpisem (żeby było wiadomo, że bierzesz udział).
Mam dziś dla Was ponownie 3 vouchery Allegro po 50 zł każdy. Nie ma tu żadnych promocji stron, refów ani innych kombinacji xD
Jak wziąć udział:
Zostaw plusa pod tym wpisem (żeby było wiadomo, że bierzesz udział).

Lardor +14
Zastanawiam się czy zastawianie dwóch miejsc parkingowych w tym przypadku to złośliwość czy brak umiejętności? #polskiedrogi #patologiazmiasta #motoryzacja #samochody
źródło: 1000084850
Pobierz

Dodałem kilka ciekawych opcji. Np. lokalizacja najbliższej stacji. Jeśli twoja miejscowość będzie zagrożona możesz sprawdzić jaki daleko jesteś od tej stacji.
Rzeki mają statusy -> jak zagrożona to pokaże Ci na czerwono.
Dodałem też przepływ rzeki jak to zrobił #defoliator, ale usprawniłem o odległości które wspomniał w jakimś komentarzu @jancio_wodniczek
apka na razie tylko na Android https://bit.ly/HydroRzeki
Odświeżanie wg harmonogramu imgw.
Mam kilka pomysłów na nowe funkcje ale to zobaczymy czy projekt przetrwa
Macie ją za darmo jak ktoś chce wesprzeć dalszy rozwój projektu to zapraszam do mnie na patronite i na fb aby śledzić dalszy rozwój.
#rzeki #powodz #odra #wroclaw #opole #polska
źródło: apkahydro1
PobierzNa jakiej podstawie sortowane te rekordy? Widzę całkowity chaos. Przydałoby się sortowanie alfabetyczne, poziomu, delty, alfabetycznie rzeki
źródło: temp_file4116119665965008270
PobierzTo bardzo bezpieczne podejście - użytkownik zawsze widzi najpierw stacje zagrożone!
Kolejność jest zawsze taka sama:
Safety first - stacje alarmowe zawsze
Rozumiem po jakimś czasie użytkowania, ale ja ją włączyłem, i 2 razy kliknąłem w losowe miejsce.