Wpis z mikrobloga

WITAM. W kwietniu bieżącego roku zakupiłem akcje RAFAKO skuszony słowami Premiera RP o dofinansowaniu spółki i uratowaniu miejsc pracy. Wierząc w jego przemowy, przeznaczyłem kwotę 900 000 zł na zakup akcji. Były to pieniądze przeznaczone na budowę domu oraz pożyczone od znajomych i rodziny. Zarobione pieniądze chciałem przeznaczyć na budowę naszego wymarzonego domu i powienkszenie działki poprzez zakup od sąsiada (swoją drogą niezły ancymon!!!!!). A teraz do sedna poszukuje osób które dały się naciągnąć Premierowi jak ja. Będę szykować pozew zbiorowy, proszę o jak największy odzew. Im wiecej osób do pozwu tym lepiej.

#gielda
niezielonka14 - WITAM. W kwietniu bieżącego roku zakupiłem akcje RAFAKO skuszony słow...

źródło: rafako

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@niezielonka14: a nie łyknąłeś gadania Morawieckiego? Był tam kilka razy, ostatnio przed wyborami w 2023. Po miesiacu Rafako wydało komunikat, że ogłoszą upadłość jak nie poprawi sie ich sytuacja. Czyli populizm Pinokia nie przelał się w czyny.
Rudy nie mówił nic o giełdzie. z RAFAKO SA powstało RFK ZOO. Poczytaj kto bierze udział w tym projekcie, również np. Polimex i Silesia.

• Odpowiedz