Aktywne Wpisy

Clermont +174

szcz33pan +341
Twa mundial, ale klasycznie znalazłem chwilę czasu aby sprawdzić jak tam wygląda #indekskebaba
Inflacja została opanowana, stopy procentowe stoją w miejscu, nawet ceny nieruchomości stoją w miejscu. A co z kebabami?
10 stycznia 2022 zamówiłem kebaba z lokalnej budy i to samo zacząłem zamawiać co pół roku
10.01.2022 - cena 28,30 zł
Inflacja została opanowana, stopy procentowe stoją w miejscu, nawet ceny nieruchomości stoją w miejscu. A co z kebabami?
10 stycznia 2022 zamówiłem kebaba z lokalnej budy i to samo zacząłem zamawiać co pół roku
10.01.2022 - cena 28,30 zł
źródło: kebab_lipiec_2026
Pobierz

- pracownik biurowy, Microsoft office, Excel żeby szukać pracy biurowej
-programista w python, analityk danych, coś związanego z obsługą sztucznej inteligencji
-kurs księgowego
Ogólnie takie kategorie sobie zaznaczyłem
kategorii Informatyka i telekomunikacja i podkategorii Aplikacje biznesowe, Programowanie, Bazy danych; kategorii Prawo jazdy i podkategorii Kurs prawa jazdy kat. B, Kurs prawa jazdy kat. B+E; kategorii Prawo i administracja i podkategorii Administracja publiczna, Prawo administracyjne; kategorii Finanse i bankowość i podkategorii Rachunkowość/księgowość; kategorii Biznes i podkategorii Organizacja, Zarządzanie przedsiębiorstwem i z tego coś muszę wybrać, prawo jazdy zrobię w przyszłym roku bo obecnie nie jest mi jakoś potrzebne.
Chciałbym w coś pójść gdzie będzie szansą rozwoju i nauki gdzie szybko się nie znudzę
Moje dotychczasowe pracę są odległe bo była to praca fizyczna, produkcję w większości czasu i praca w sklepie.
Kurs z office to raczej dla picu, nie wpisuj żadnych certyfikatów, bo Ci na rozmowie zadadzą pytanie o tabele przestawne i będzie klops
źródło: 1000054944
PobierzZobacz czy mają w tej wyszukiwarce kursk SKWP (Stowarzyszenie księgowych) jeśli mają to warto ich brać, a jak możesz to stacjo. Szczególnie pierwszy poziom, bo więcej się nauczysz.
To co wskazałeś z Optima też wydaje się spoko jeśli się nie mylę (a mogę) to sporo januszeksow używa, więc będzie git.
Kup sobie też książkę Barbary Gierusz "podręcznik samodzielnej nauki księgowania" i
źródło: 1000054953
Pobierzźródło: 1000054954
PobierzAle zwróć uwagę, że SKWP masz 82h, a ten drugi ma 55h. Więc ten pierwszy będzie bardziej kompleksowy.