Aktywne Wpisy

Basti91 +18
Dla dobra zwiazku musialem zrezygnowac z treningow - niestety byly one nie do pogodzenia z naszym stylem zycia i oczekiwaniami #rozowypasek - chciala spedzac wiecej czasu razem.
Dajcie jakiegos plusa na pocieszenia, jezdzilem na zawody w grapplingu, mialem jechac w przyszlym roku na amatorskie mma, mam jakas pustke w zyciu, bardzo brakuje mi ruchu i przyjaciol z maty (╯︵╰,)
Mam ciezary na strychu i psa, bede sie
Dajcie jakiegos plusa na pocieszenia, jezdzilem na zawody w grapplingu, mialem jechac w przyszlym roku na amatorskie mma, mam jakas pustke w zyciu, bardzo brakuje mi ruchu i przyjaciol z maty (╯︵╰,)
Mam ciezary na strychu i psa, bede sie

MonazoPL +59
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
źródło: monazo-promocje-bankowe
Pobierz

#eplan #elektryka #automatyka
Ma milion "nakladek". jedyne czego sie mozesz sam nauczyc to podstaw. A potem w zaleznosci od tego gdzie bedziesz pracowal (na jakich projektach) to beda roznice.
Dla przykladu: chlopaki z e-planu jak robia plany na na przyklad mercedesa to uzywaja nakladki mercedesa. Jak bmw to bmw
Bo na codzien mam stycznosc z eplanistami (ktorzy juz normalnie pracuja) i z 70% nich nie do konca ogarnia (a 100% z nich nie wykorzystuje nawet 60% programu :D)
Potem pierwsze kroki można zrobić według YT
@ZikMiak: ooo to ciekawe, myślałem że trzeba tak jak w innych kombinować, dobrze widzieć! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@kilo-bravo: EPLAN w porównaniu do CADA to jak Excel w porównaniu do painta - tabelkę możesz narysowac i tu i tu xd Ja na sam początek korzystałem z poradników w pliku .pdf i całą książkę przerobiłem z Eplanem. Coś takiego jak tu - https://docer.pl/doc/xx55vv8
@przekladnikwylacznika: to mnie najbardziej irytuje, nie mogę przeboleć tego akcentu. Znalazłem chyba jakichś Niemców, w miarę mówią po angielsku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@dzbanzyciowy: opie...
I tak na koncu pozostaje najwazniesza skladnik - praca samodzielna i zainteresowanie.
Finalnie ogarniam EPLANA może z