Aktywne Wpisy

saintie +9

gram_w_mahjonga +78
#wykop #moderacja #topwszechczasow
Serio, wykopie. Robicie wszystko, żeby przestać tu się udzielać.
Dla wyjaśnienia - CO ROKU zapraszam na discordowy czat - czat, który praktycznie się kojarzy z wykopem. Czemu akurat teraz to problem? Zapewne nie doczekam się odpowiedzi na odwołanie.
Serio, wykopie. Robicie wszystko, żeby przestać tu się udzielać.
Dla wyjaśnienia - CO ROKU zapraszam na discordowy czat - czat, który praktycznie się kojarzy z wykopem. Czemu akurat teraz to problem? Zapewne nie doczekam się odpowiedzi na odwołanie.
źródło: top usuniey
Pobierz

Dlatego zrezygnowałem z opłacania subskrypcji (zostawiłem tylko Amazon Prime, bo to tylko 5zł miesięcznie) i zacząłem kupować filmy na Blu-Ray.
Filmy i tak oglądam raczej rzadko, w dodatku często oglądam te same produkcje wiele razy (np. Władcę Pierścieni, Harry'ego Pottera, Transformers, Interstellar, Diunę itd.).
Myślę, że długoterminowo mi się to opłaci, a filmy na nośnikach fizycznych będę miał na zawsze.
#film #netflix #finanse #bluray
źródło: cbr-feature
Pobierz@trevoz: chyba, że zgniją
@trevoz: Ja też, bo wszystko jest w internecie, a jak mówią właściciele największych korpo (FB, Google...) wszystko co jest w internecie jest do wzięcia za darmo.
https://www.forbes.com/sites/virginieberger/2025/03/15/the-ai-copyright-battle-why-openai-and-google-are-pushing-for-fair-use/