Wpis z mikrobloga

pytanie trochę przyszłościowe, wymyślili już zestaw pedał+zatrzask pod butem ale pod całego buta/większość stopy niż marny kawałek pod podbiciem? w końcu pomierzyłem i mam krótszą prawą stopę od lewej o 2-3mm i blok cofnięty (bikefitting) praktycznie na maksa i dalej ona piecze. Na dojazdy do roboty da sie wytrzymać ale do szosy pod przyszłe ultra chciałbym w końcu wygodne buty z zapięciem - w szosie mam te ze zdjęcia no i jest dramat.
#szosa
mati1990 - pytanie trochę przyszłościowe, wymyślili już zestaw pedał+zatrzask pod but...

źródło: obraz

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@4x80: inaczej, jak naciskam lewą nogę to stopa równo i pewnie schodzi w dół. w prawej krzywi się stopa i pięta leci bardziej w dół a palce wykrzywiają do góry, cofnąć bardziej się nie da bloku i w lewej stopie palec duży ma luz na 5mm (rozmiar mniejszy ocierał) w prawej mam o kilka mm więcej
  • Odpowiedz
@mati1990: nie wiem może idź do jakiegoś specjalisty co robi ludziom wkładki ortopedyczne do butów i niech Ci zrobi taką wkładkę żeby Ci dosunęła stopę do przodu buta skoro nie możesz bloku już do tyłu przesunąć. Albo czekaj może jakiś wykopek specjalista doradzi coś ciekawszego
  • Odpowiedz