Wpis z mikrobloga

Ale wykopkom z głównej łatwo zaimponować, Patola z Wałbrzycha pokrzyczała, porzucała racami i bezpodstawnie kogoś zaatakowała, a ci już w ekstazie jacy to bohaterzy z kiboli obrońcy granic. Ale co w tym dziwnego? Patologii zawsze imponowała Patologia, p-----c i te sprawy.

Zaraz jeszcze będą się domagali żeby IPN zapisał imiona tych sebków z Wałbrzycha , a Pileckiego wykreślili bo według Brauna to i tak jakiś tam oszust i kłamca.

#bekazprawakow #shitwykopsays #patologia #kibole #neuropa #imigranci
McWozniak - Ale wykopkom z głównej łatwo zaimponować, Patola z Wałbrzycha pokrzyczała...

źródło: 1000013798

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 78
@PiccoloColo: ehhh pamiętam dobre czasy jak w internecie każdy miał bekę z sebciów i takiego zachowania, teraz to nagle idole takich osób jak @FoolyKewly a jak dalej masz bekę z Sebiksów i nie widzisz w nich bohaterów to jesteś "debilem" dla takich osób. Społeczeństwo może faktycznie głupieje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@McWozniak: Kto powiedział że to są idole dla mnie? Sprawa jest prosta - ludzie widzą jak to wygląda na Zachodzie (no chyba że jest się ślepym ideologicznie, naiwnym albo opłaconym) i coś chcą z tym zrobić. Wolę naszych kiboli niż element pigmentododatni z krajów trzeciego świata z prostego powodu - z reguły nasza patola trzyma się siebie i nawet jak są morderstwa i przestępstwa (ulubiony argument swoją drogą "Polacy też
  • Odpowiedz
  • 2
@FoolyKewly: no spoko tylko wskaż mi gdzie ja krytykuje cię za to że nie chcesz migrantów bo większość wypowiedzi tłumaczysz swoje poglądy.

Krytykuje cię za to że popierasz jakiś bandytów i robisz z nich bohaterów którzy "bronią Polski"

Jak były strajki kobiet to pamiętam jak główna na wykopie atakowała protesty że jeju jakie wulgarne te kobiety bo krzyczą "j---ć" i w ogóle mażą sprejami po murach olaboga.
A teraz co, patologia robi
  • Odpowiedz
@McWozniak: tak, ponieważ budzi to strach w oczach wielu śniadych przybyszy wiec po prostu działa. Oni maja sie nas bać i nie chcieć tu przyjeżdżać. Czy ty to rozumiesz?
  • Odpowiedz
  • 1
@Frygus96: nie, nie rozumiem dlaczego Polacy "muszą" się zachowywać jak małpy w Zoo żeby odstraszać przybyszów ale chyba nie żyjemy w tym samym tysiącleciu sądząc po twoim komentarzu
  • Odpowiedz