Aktywne Wpisy

MonazoPL +107
Bonżur przyjaciele!
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜
źródło: santander 1060
Pobierz
mattttx +205
źródło: 1000002501
Pobierz

Nie interesują mnie żadne pakiety typu milion godzin na miesiąc czy terabajt internetu na rok.
Chcę tylko żeby z konta, które doładowałem można było jak najdłużej dzwonić i pisać smsy, nie musząc doładowywać go co tydzień bo się kończy ważność.
Teraz na jednej karcie z Play mam taryfę "Play na Kartę odNOWA" no i mam ważność konta na rok, ale kupiłem drugi starter i tam już nie mogę tego aktywować ¯\(ツ)/¯
#pytanie #siecikomorkowe #telefony #play #tmobile #orange #vikingmobile #plus
Komentarz usunięty przez autora
Dzięki za pomoc, finalnie wziąłem Virgin mobile, doładowanie za 5zl daje ważność na rok + mają pakiet za 3zl co daje do wszystkich sieci 30smsow, 30min i 300mb neta