@ChlopoRobotnik2137: Do mnie aż mama zadzwoniła i opisywała jak ta babka się zachowuje, tak ją to zirytowało :) Ponoć machała ręką i rozdawała uśmiechy jakby była angielską królową :)
@renniferlopez2: Oglądałem. Wyglądało to, jakby Sławosz właśnie zakończył wszystkie wojny na świecie, wynalazł lek na raka i pokonał Chucka Norrisa na rękę. Ci ludzie nie mają pojęcia, co to skromność.
@Megasuper drugi Polak w kosmosie (z czego ten pierwszy nigdy by się w nim nie znalazł, gdyby nie "przyjaźń" z sowietami), ale wykopki to podobne osiągnięcia odnotowują podczas codziennej drogi do kołchozu, więc co to taki lot w kosmos dla nich
@ChlopoRobotnik2137 jak jej stary wyłożył kasę może nie w całości ale pomogło mu to na tyle że chłop dopisał sobie jego nazwisko, to tak może się lansować z nim. Ciekawe tylko czy wzięła wolne w sejmie
@Megasuper Mnie ciekawi ile takich misji na ISS jest w ciągu roku/dekady. Przecież ci astronauci co tam stacjonują to maks rok pewnie i rotacyjnie się zmieniają. Do tego takie wycieczki co ten Polak leciał. Jedyna podnieta w tym, że akurat polak się dostał. Dla innych narodowości to pewnie rutyna.
to drugi Kopernik, w czasie lotu ustalił że Ziemia krąży wokół Słońca
SKANDAL!! na pierwszy kraj po powrocie z kosmosu wybrał niemcy a nie Watykan!! 1
@Megasuper: to po polsku?
@Megasuper: Ma powody do radości. Zapisał się na wieki w historii Polski.
@Megasuper: przyznaj sie, że gdyby na miejscu Sławosza był ON to byłbyś wniebowzięty? ( ͡º ͜ʖ͡º)
źródło: z30146476Q,Robert-Bakiewicz--Oskar-Szafarowicz
Pobierz