Wpis z mikrobloga

Widzew Łódź, będzie na koniec sezonu

• 1 - kwalifikacje do LM 7.8% (5)
  • 2 - kwalifikacje do LM 7.8% (5)
  • 3-4 - kwalifikacje do KL 12.5% (8)
  • 5-8 - aspiracja o czołówkę 46.9% (30)
  • 9-12 - po prostu środek 10.9% (7)
  • 13-15 - walka o utrzymanie 1.6% (1)
  • 16-18 - spadek do 1 ligi 12.5% (8)

Oddanych głosów: 64

• 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@MrFryteczka: 5 miejsce i jak ktoś z top 4 wygra PP, to Widzew zagra w KL. Jestem fanem ich okienka i Sopicia, dyrektora sportowego i nowego właściciela. Nie rozumiem, czemu nasze media tak walą w Sopicia, ale dla mnie chłop ogarnia i wraca powoli, wielki Widzew. Kibice Widzewa, pewnie zachwyceni (szkoda, że większość mnie zablokowała ( ͡º ͜ʖ͡º)), bo ich klub wraca na swoje miejsce
  • Odpowiedz
@MrFryteczka: Miejsca 5-9, ale takiej opcji nie ma. Będzie 8 miejsce i rozczarowanie. Założenie, że to wypali na już wydaję mi się możliwe w góra 40 %. 60 %, że będzie z dużej chmury mały deszcz. Sam w jakiejś tu sondzie dałem Widzew jako możliwe rozczarowanie sezonu
  • Odpowiedz
@MrFryteczka: Spojrzę. Ostrożnie typowałem, bo wygląda często tak, że zespół traci w praktyce dużo przez brak zgrania, a Widzew raczej nie jest w stanie latem grać 3 sparingów na dzień. Zbyt dużo nowych twarzy na dobre zgranie. Zbrojenia zrobili mega, ale piłka nożna jest projektem na lata i jakby w 3 lata byli zespołem walczącym o MP to byłaby dla mnie dobra ścieżka rozwoju. Ja życzę im, aby nie była
  • Odpowiedz