Wpis z mikrobloga

• 0
@JonaszSynGrazyny: bardzo serdecznie dzięki za odpowiedź. Szkoda bo w Irlandii to też jestem zakochany i mam nadzieję że kiedy się odwiedzę ale trochę smutne że człowiek musi lecieć bez podstawowych środków do samoobrony. Pewnie gdybym był mistrzem kickboxingu albo brazylijskiego jiu jitsu to nie miałbym potrzeby wywozić nic ale po prostu chciałbym się przespacerować plażą po zmroku z ukochaną osobą. A w sumie jak się czujesz w Irlandii i jak
  • Odpowiedz
@Martin-Eden: niebezpiecznie jest tylko w wielu częściach Dublina. Pewnie w jakiś częściach Limerick czy Cork. Reszta to słodka prowincja. Irlandia to słodka wieś i prowincja i o tym trzeba pamiętać. Moim zdaniem przylecieć tu jak się ma 20 lat to trochę kurcze jednak męczące mogłoby być. Ja mam dobrze ponad 40. Kawałek tu żyje i mnie tam bardzo dobrze i bardzo sobie cenię. Jak każdy kraj ma jakieś minusy, obecnie
  • Odpowiedz
  • 0
@JonaszSynGrazyny: Boże to co piszesz to po prostu raj dla duszy przede wszystkim to co piszesz o ludziach cytuję uprzejmi kochani ludzie. To zwyczajnie najpiękniejsze marzenie Jakie po prostu miałem mieszkać wśród ludzi którzy są tak pięknie uprzejmi i dobrze bez żadnej obłudy czy hipokryzji. Coś wspaniałego chciałbym kiedyś zobaczyć tą Irlandią o której każdego dnia Świętego Patryka Po prostu marzę bo byłem z nią bardzo uczuciowo związany przez śpiewanie
  • Odpowiedz