Aktywne Wpisy

brainac +3
#slubodpierwszegowejrzenia ten tag jest tak toksyczny, że wywala skalę. Może ci normalni są cicho. Każdy komentujący jest chyba dyplomowanym psychologiem, a nawet jasnowidzem. Żadnych braków, problemów, frustracji, kompleksów. Chodzące ideały.

Chce kupić większą-wyższą suszarkę na #pranie.
Zastanawiam się, czy takie srebrne, niepowleczone na biało, nie skoroduje? Przywykłam, że suszarki są malowane, powlekane a nie takie srebrne, chromowane jak drążki sklepowe do ubrań (suchych).
Poradźcie mi lepiej kupić na balkon powlekaną, czy gołą.
#suszarka #pralka #agd #gospodarstwodomowe #sprzatanie
Od wilgoci ubrań suszarka będzie z czasem rdzewieć. Wilgoć w powietrzu także będzie wnikać do niepomalowanych wewnątrz rurek, z których się składa i po jakimś czasie przerdzewieje - nie polecam wtedy rozwieszać na niej prania, bo rdzawe ślady się rzadko kiedy udaje odeprać. jak miałaś sprawdzoną białą - powlekaną, to idź
@projektant_doktorant @winda_orbitalna
Ja rozważałam tą z Temu. Podoba mi się jej konstrukcja ale nie miałam nigdy srebrnych rurek do mokrych rzeczy.
https://images.app.goo.gl/JHYGzdZ7jWCrgZb28
Alternatywnie taką,
źródło: 5d2f904a-86bc-11ef-8610-0a580a699c58 (1)
Pobierzźródło: TP00045710009895_R1_m
Pobierzźródło: Screenshot_20250716-041518_Temu
Pobierz@dwieplaze: Kup i sprawdź, najwyżej będziesz klęła efekt "nowości" i "glamour" :)
Jeszcze dodam od siebie jedną rzecz: mam w domu okap stainless steele renomowanej (ponoć) marki Ciarko. Dziwnym trafem był on ładniejszy i nawet sporo tańszy od odpowiednika malowanego - okazało się, że wyczyścić go do katalogowego błysku to katorżnicza praca, którą w domu sam wykonuję, bo
Wygląd nie ma znaczenia, wyłącznie użyteczność.
W ogóle nie oceniam ich pod względem estetyki, tylko, żeby mi się dobrze rozwieszało, czyli szybko schło i jak najmniej zagnieceń. Właśnie nie doprecyzowałam, że tu chodzi typowo o wieszanie dużych rzeczy, które na tradycyjnej suszarce dotykałyby podłogi albo musialabym je jakoś poskładać. Ja na tym bede suszyć pościele, przescieradła, zasłony, pokrowiec na gigantyczny materac oraz dlugie sukienki, ktore dzięki wiszeniu wysoko nie