Wpis z mikrobloga

@KarnetNaGlony: gdyby nie ta durna myśl że "moze kiedys sie przyda i Swietłana załatwi mi pracę 40k miesiecznie" oraz "warto mieć bo to społecznie oczekiwane by mieć w mojej branży" to bym to dawno skasował
  • Odpowiedz
to jest najgorsza strona na świecie

@KarnetNaGlony: Co? Może idealna nie jest ale kontent tam jest i tak 100 razy bardziej wartościowy niż na FB/Ig.
Jak ktoś sądzi, że to po prostu strona z ogłoszeniami o pracę to nic dziwnego, że się rozczaruje bo to jest dużo więcej.

Jak korzystam z in ale to trzeba mieć jakieś osiągnięcie zawodowe, dobre kontakty profesjonalne i naprawdę daje to ciekawe perspektywy. Zastanawiam się
  • Odpowiedz
@KarnetNaGlony: @heremorie @kolar1 Nie ma innego portalu, gdzie tak prężnie działają grupki dla specjalistów w konkretnych dziedzinach. Co dla mnie najważniejsze, jest tam mnóstwo informacji o szkoleniach, webinarach, konferencjach, co w przypadku branż, gdzie zmiany prawne są częste, jest kluczowe, żeby nadążyć. Profile firm, z którymi współpracujemy wrzucają aktualizacje i ciekawostki na bieżąco. Wiele ofert pracy jest tylko tam, a przynajmniej łatwiej się na nie natknąć, jeżeli dobrze
red7000 - @KarnetNaGlony: @heremorie @kolar1 Nie ma innego portalu, gdzie tak prężnie...

źródło: linked

Pobierz
  • Odpowiedz
@KarnetNaGlony: założyłem konto zanim sprzedali się ms, zdjęcia nie miałem i trzymałem tylko, żeby mieć gdzieś po spisywanie zatrudnienie w międzyczasie poszedłem na swoje. Od jakiegoś roku się magia dzieje bo albo przygłupi rektuterzy walący na angielska modlę na ty albo zlecenia cud malina.
  • Odpowiedz