Wpis z mikrobloga

@FacetTwojejMamy: nie no na serio to akurat. Naprawdę była niesamowicie piękna. Nie chodzi mi o takie tanie piękno jak od linijki czy wpisywanie się w jakiś rodzaj urody jak np modelki. Jak pierwszy raz ją zobaczyłem na zdjęciu to wiedziałem że to tego właśnie szukam w kobiecie. Nic bym w niej nie zmienił.
  • Odpowiedz
@FacetTwojejMamy: mieliśmy się spotkać ale na kilka dni przed zrezygnowała (co w mojej ocenie było mega wujowie bo ja bym czegoś takiego nie zrobił komuś innemu nawet jeśli bym stracił zainteresowanie) no ale miała do tego prawo bo wtedy jeszcze miałem w sobie dużo przegrywa i nie traktowałem jej właściwie. Przeglądałem nasze wiadomości to ona od samego początku dawała mi sygnały że jest zainteresowana a ja ją tak jakby olewałem
  • Odpowiedz
@KonserwatywnyMocny stary wasza relacja tak na serio się nawet nie rozpoczęła. Pisaliście, tak szczerze to nic nie znaczy. Mówisz o tych fotkach i wiem, że włożyłeś w to więcej emocji niż rozmówczyni, ale z mojej perspektywy wszechwiedzącego narratora to bardziej wizja twojej wyobraźni niż rzeczywistości. Bierz dupe za rogi i jazda
  • Odpowiedz
@KonserwatywnyMocny: jestem w podobnej sytuacji ze pisałem z fajną laską co dzieli nas jakies 300km od paru miesięcy i chciała sie spotkac nawet ale wiem że ona mogła mnie traktowac jak tampon albo pisać głównie jak czuła sie napalona i chciala popisac z kimś, może chciała manipulowac mną żebym zaczal dawac wiecej atencji i też miała na pewno innych adoratorow więc imo to nie świadczy o niczym mimo że w
  • Odpowiedz
@ciele_na_niedziele: chłopie ja miałem dużo gorzej.. pisałem z nia 5 lat 24h/7.. byla idealem i dalej jest..taka 100% szara myszka ogarnięta dziewica i moj ideal jesli chodzi o wszystko od umysłu po cialo (wysyłała mi setki nudesow I filmików jakie chciałem) błagała mnie o spotkanie a ja stchorzylem I do kobca zycia bede tego żałował. Kontakt mam z nią dalej bo nie umiem jej zablokować a ona juz ma innego..
  • Odpowiedz