Wpis z mikrobloga

@jegertilbake: Ah kurde już ledgera kupiłem, ale dobra najwyżej poczytam jeszcze i najwyżej w przyszłości się zmieni.

wytatuowac na posladkach w jednym salonie polowe slow i w drugim pozostala polowe zakrywajac jeden poldupek w trakcie

XDDD
  • Odpowiedz
@George_Floyd2137:
Jeśli chcesz się edukować w kwestii psychodelików od wykopka który potrafił rzucić tekstem pokroju ,,każdy powinien spróbować psychodelików bo dopiero wtedy można zrozumieć świat” to mogę tylko powiedzieć że współczuję
  • Odpowiedz
@trzyem: Jego poradniki odnośnie zażywania tego typu środków, czy też bezpieczeństwa odnośnie brania MDMA są bardzo dobrej jakości, można to uznać za kontent edukacyjny.

każdy powinien spróbować psychodelików bo dopiero wtedy można zrozumieć świat

Czegoś takiego nie widziałem, ale zgadzam się, warto spróbować bo to zmienia perspektywę.

A tak BTW co się tak niego uparłeś XD? Zrobił Ci coś? Bo widzę, że często się czepiasz, a on ma Cię w
  • Odpowiedz
@George_Floyd2137:
MDMA to nie jest psychodelik.
Podważam jego kompetencje i stronniczość w kwestii potencjału leczniczego substancji psychoaktywnych które mniej lub bardziej świadomie gloryfikuje. Żaden poważny i świadomy użytkownik (a co dopiero osoba która zgrywa specjalistę który może nauczać ) nie rzucił by takim tekstem jak podałem wyżej.

Nie lubię jego pychy,cynizmu i wymądrzania się w tematach w których ma słabe pojęcie.
W moim niespecjalistycznym odczuciu przejawia nawet objawy mitomanii i wymyśla jakieś
  • Odpowiedz