Wpis z mikrobloga

#torun
Ktoś szuka do pracy? Umiem w internetu, znam angielski na c1, umiem pisać prompty do chat gpt, ale nie używam go jako moduły zastępczego mózgu.
Co trzeba ogarnę z internetu, w tym jakieś przepisy dziwne o ogródkach do gastronomii, przepis na drinka, wydruk grafik do lokalu.

Umiem robić drinki, mam orzeczenie do celów sanitarnych.
Umiem kroić warzywa i nie pokroić siebie. Dogadam się z trudnymi klientami, jak trzeba wyrzucę z lokalu. Umiem sprzedawać na call center I "oko w oko".
Nie boje się pijanych lasek większych ode mnie które lecą na mnie ze szponami - glebuję i wywalam z lokalu.
Nie jestem Supermanem i jak pojawia się potężny facet to deeskaluje sytuację, a jak nie pomaga to wzywam ochronę.

Mam doświadczenie w pracy samodzielnej na stanowisku gastronomicznym, zarówno w wyjazdowym gdzie trzeba zmontować sobie stanowisko i ogarniać drinki czy przekąski jak i w takim, gdzie jestem sama w sylwestra z Polsatem w pobliżu sceny i jest tłum ludzi.
Im więcej tym lepiej.
Lubię rozmawiać z klientami, często wracają żeby się wygadać. Mam duże doświadczenie w call center, znam pojęcia upsellingu i skutecznie stosuje to w gastronomii.

Nie straszny mi widok zranienia, jak wystąpi nagła sytuacja to ogarnę. Jak potrzeba czegoś do social mediów to też ogarnę.
Mam znajomych też którzy na starówce regularnie zapewniają drobne do wydawania pieniędzy, więc zatrudnienie mnie to same plusy ;).
W przypadku zdalnej - jak pracuje to pracuje, a nie gotuję. Dzieci nie mam, to i rozpraszacze brak, mieszkam w spokojnym miejscu ze światłowodem, więc połączenie internetowe stabilne. Godziny pracy? Może być zmianowa. Każda godzina będzie ok.

Ktoś ma namiar na jakieś porządne miejsce, gdzie zatrudniają i nie ma januszerki? Jestem w komfortowej sytuacji, bo mam pracę i mogę po prostu poczekać na coś lepszego, ale nie ukrywam, że chcę znaleźć coś za lepszą stawkę.
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Olsea Jak jesteś gotowa pracować hybrydowo w Bydgoszczy, to mogę przez kogoś polecić na anglojęzyczny IT Service Desk w Atosie, jak pojawi się ogłoszenie (jest spora rotacja). Sam tam kiedyś pracowałem. Natknąłem się, bo skomentowałaś mój wpis, a też jestem z Torunia.
  • Odpowiedz
@Olsea
Rotacja jest duża z kilku powodów:
1. To jest ogromne korpo i na tym stanowisku pracują dziesiątki osób rozdzielonych pomiędzy różne kontrakty.
2. Ta robota to taka trampolina do IT, głównie dla humanistów, a przynajmniej nią była w 2018, kiedy stamtąd odchodziłem. Jeden z mireczków, którego udało mi się tam wkręcić zaczął szukać lepszej pracy po półtora roku i ją znalazł na początku tego roku. Ludzie raczej więc tam się
  • Odpowiedz
@Olsea: Jak w każdym większym korpo. Zadowoleni rzadko wchodzą dzielić się opiniami na GoWork. Oczywiście nie twierdzę, że to jest lekka i przyjemna robota, ale jeśli się przemęczysz, to nie będziesz musiała się bujać po gastro i jakichś dorywczych robotach, tylko po roku, dwóch przeskoczysz na coś lżejszego i lepiej płatnego, prawdopodobnie do innej firmy. Jeśli chcesz mieć dobrą pracę, to albo musisz mieć skille, albo je dopiero złapać w
  • Odpowiedz