Aktywne Wpisy

SilverDragon +81

Anoniemamowy +26
Baby to takie materialistki, że masakra. Mam 3 koleżanki w wieku 25-35 lat, wszystkie trzy mężatki. Tak się składa, że mężowie wszystkich trzech pracują za granicą - jeden jest jakimś podwykonawcą i pracuje w budowlance w Niemczech, drugi jest kierowcą tira i sra do żwira i robi trasy po krajach UE, a trzeci pracuje w czymś w rodzaju tartaku/hali produkcyjnej w Norwegii i wykonuje drewniane, duże elementy i podzespoły do różnych rzeczy.

To nie są żadne wielkie gry, przykładowo FIFA 25 oprócz momentów, że chodzi mi okej, dość często laguje. Najbardziej niepokoją jednak pozostałe gry, bo chodziły bardzo fajnie, tylko ostatnie coś się s---------o.
Jakiekolwiek pomysły co to może być, jak zdiagnozować problem, jak to naprawić? Coś nie tak z procesorem, system (windows 11)? Nie mam naprawdę pojęcia o co tu chodzi, a chciałbym, żeby to chodziło lepiej :(
#pomocy #pomoc #kiciochpyta #pytaniedoeksperta #pytanie #komputery #informatyka #gownowpis #gry
Tak, coś jest nie tak z procesorem.
Nie wiemy nawet tak podstawowej rzeczy nawet - jaki to jest model.
Nie wspominając o reszcie podzespołów.
Dobrze jest od tego zacząć, bo byc moze wydajność w grach jest spowodowana właśnie tym, jaka wydajność oferują