Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 36
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@szychun: według dobrze poinformowanych źródeł, Nawrocki ma zamiar wykopać i ułaskawić Adolfa Hitlera. Niestety neuropek, który był gotów zeznać to wszystko pod nazwiskiem aktualnie jest zajęty oglądaniem słynnej wystawy muzealniczej w Gdańsku. Tak było, nie zmyślam!
  • Odpowiedz
  • 14
według dobrze poinformowanych źródeł, Nawrocki ma zamiar wykopać i ułaskawić Adolfa Hitlera.

@eduardo-garcia: zestawiłeś ich dlatego, że obaj są z poparciem narodowo-socjalistycznym i krzyczą o patriotyzmie czy był inny powód? ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@xfin: poza tym obydwaj mieli oczy, a nawet obydwaj oddychali. Ale to tam nieistotne. Zwróć uwagę, że neuropejskie szury nie oburzają się już na czyny dokonane. Z braku lepszych zajęć wymyślają sobie sytuacje, które z najróżniejszych powodów najpewniej nigdy się nie wydarzą, co kompletnie nie przeszkadza im oburzać się z powodu swych kreacji na zapas.
  • Odpowiedz
@szychun: Mam dla ciebie dobrą i złą wiadomość. Zacznę od złej: niestety tylko w swojej głowie. Dobra brzmi natomiast: ty jesteś za to reprezentantem zdrowego rozsądku. To, że mojego komentarza nie zrozumiałeś nie dziwi mnie jakoś szczególnie mocno. Przyznam szczerze, że nie przeceniam twych, nazwijmy to, potencjałów. Zechciej jednak chociaż spojrzeć na obrazek poniżej i może zestawienie z nim wzbudzi w tobie jakąkolwiek refleksję. Wiem, nadzieja matką głupich
eduardo-garcia - @szychun: Mam dla ciebie dobrą i złą wiadomość. Zacznę od złej: nies...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
via Android
  • 6
@eduardo-garcia przyznam szczerz, że nie przeceniam twych, nazwijmy to, potencjałów. Niemniej dodany przez Ciebie screen o niczym nie świadczy, tak samo jak wzmianka o Hitlerze nie była ani zabawna, ani błyskotliwa, ani trafna.

Ja wiem, że Twoje uniwersum mysli nie pojmuje takiego zjawiska jak krytyka pisu i będziesz bronił wszystkiego co z pisem związane. Ale zabierając glos w jakiejś rozmowie - zaczerpnij trochę rozsądku.
  • Odpowiedz
Twoje uniwersum mysli nie pojmuje takiego zjawiska jak krytyka

na pewno nie pojmuje takiego zjawiska jak krytyka "a priori" dotycząca czynów, które nie miały miejsca, a nawet nic nie wskazuje na to, by mogły mieć miejsce w przyszłości. Wiem, pisizm jest okropny.

PS. Nie pisz nic o rozsądku, bo się zadławię kartoflem.

@szychun:
  • Odpowiedz
via Android
  • 6
@eduardo-garcia

Nie pisz nic o rozsądku, bo się zadławię kartoflem.

Ale Ty masz wąski zasób ripost. Już kolejny raz czytam, że sie dławisz czytając moje komentarze. Wiesz, że możesz mi nie odpisywać? Naprawdę źle sie to kończy dla Ciebie - albo sie dławisz, albo nerwy Ci puszczają i zaczynasz gadać coś o śmierdzących miarach, paluchach, etc. Streszie krótki lont.

Faktem jest, że Nawrocki nie chciał deklarować nic w sprawie ułaskawiania polityków.
  • Odpowiedz
@Maib:

a co jeśli polityk zostałby niesłusznie skazany w niepolitycznej sprawie? Takie obiecanki to demagogia.

Jeśli polityk zostałby niesłusznie skazany w niepolitycznej sprawie, to ma prawo do apelacji, a potem do czegoś tam jeszcze. Chyba nie chcesz powiedzieć, że prezydent ma lepszą wiedzę odnośnie danej sprawy niż kilka instancji sądów?
  • Odpowiedz