Wpis z mikrobloga

@elegancki-pan: Jedyne, co mi przychodzi na myśl, to Ruda, przez którą dostał tygodniowego bana. Ale pewnie Ojciec Koniary podciągnął to pod coś z Olgą albo Koniarą, bo nie chce mi się wierzyć, że Ruda — która miała na wszystko w----------e, nawet gdy wytrzeźwiała — robiłaby z tego problem. Zresztą, na filmie była chyba mowa tylko o dwóch osobach oficjalnie poszkodowanych i, jak się domyślamy, chodziło chyba o Olgę i Koniarę.
  • Odpowiedz
@elegancki-pan: miało i to nie raz. Bo zauważ jedno, to że ktoś na początku się zgodził na udział to nie zmaczy, że się zgadza na wszystko co tam się pojawi. Ogólnie w przypadku tego artykułu to trzeba głębiej w jakuba streamy uderzać. On na początku o wszystkim nie informował i stąd te luki, które można przeciwko niemu wykorzystać. Gdyby powiedział o wszystkich możliwych konsekwencjach o których miał świadomość i osoba
  • Odpowiedz
@PZt37: Mogło chodzić o DJkę, tą, która wynajmuje mieszkania na air bnb. Ona była dosyć mocno wstawiona i o ile pamiętam ściągnął jej spodnie...
  • Odpowiedz
@elegancki-pan: a kto tutaj mówi o oldze? Koleś ty wiesz ile się lasek przewinęło, które pokazywały nagość? Ja tutaj mówię ogólnie a nie skupiam się jak większość wykopków do jego ostatnich wyczynów. Zauważ jedno, a co jeśli już od dłuższego czasu wtyklaka obserwowali i zbierali świadków czy dowody i na podstawie tych rzeczy mogli go zatrzymać i teraz będą się starali mu dowalić jak najwięcej? Prawo nie obliguje, ale jeśli
  • Odpowiedz
@BiuroInterwencjiObywatelskiej: rakowicka, legnicka czy kraków, klientek w setkach się przewinęło na tych miejscówkach. Już nie mówiąc o gejach. Ojciecj wtyklaka to już pewnie do końca życia nie zobaczy syna na wolności patrząc po tym w jakim wieku jest koleś ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Prawo nie obliguje, ale jeśli on tego nie robi to jawnie oszukuje ludzi

@dawidczeta: tylko ze jak ktos wchodzil to odrazu mowil ze strema ma odpalonego, conajmniej jedna laska weszla i wyszla odrazu jak to uslyszala tak wiec jakie tu oszukiwanie, wg mnie wszystko wprost bylo mowione, nawet ci co wchodzili czytali komentarze z laptopa. Ja bym nie uwierzyl ze niewiedzieli co to jest
  • Odpowiedz
@woskrosenie: przecieżç ja już to wyjaśniałem. On tylko mówił, że jest stream. A mówił dokładnie na czym się on opiera? Że zarabia na takich osobach? Że ich dane będą leakowane i rozsyłane po sieci/discordzie? Czy on np. mówił dokładnie ile obecnie osób ogląda? Koleś włącz myślenie i przypomnij sobie jak on informował i jak dalszy przebieg streama wyglądał i czemu gdy czasem dziewczyny kazały mu nie skipować donejtów to ten
  • Odpowiedz
On tylko mówił, że jest stream

@dawidczeta: i to wystarczy. Czy jak wchodzisz na obiekt monitorowany to msz informacje na czym to sie opiera ile ochroniazy to oglada i ile donejtow ochroniaz dostaje od pracodawcy za ogladanie, ile czasu jest przechowywane nagranie. Tez wlacz myslenie i przestan bronic tych lasek
  • Odpowiedz