Aktywne Wpisy

cheture +391
mam takiego chłopa w klatce co myślałam że nigdy nikomu dzień dobry nie mówi ani nie odpowiada więc ja też już czasem mówiłam czasem nie różnie to bywało a ostatnio się przyjrzałam i on mówi bo wargi mu się machają tylko że bardzo cicho i ogółem on smutny zawsze taki jakiś chodzi i od momentu tego odkrycia mówię zawsze mu pierwsza i się uśmiecham no i widzowie dzisiaj stał się sukces otóż

Frufruf +27
#perfumy
Przez następne 15 minut będę pachniał Aventusem (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■). A u was co dzisiaj na klacie?
Przez następne 15 minut będę pachniał Aventusem (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■). A u was co dzisiaj na klacie?

@elegancki-pan: sąd wszystko przyklepie xD
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz@elegancki-pan: ale nie wiesz co sie dzialo naprawde pod stolem a wymyslec mozna wszystko
@dawidczeta: tylko ze jak ktos wchodzil to odrazu mowil ze strema ma odpalonego, conajmniej jedna laska weszla i wyszla odrazu jak to uslyszala tak wiec jakie tu oszukiwanie, wg mnie wszystko wprost bylo mowione, nawet ci co wchodzili czytali komentarze z laptopa. Ja bym nie uwierzyl ze niewiedzieli co to jest
@dawidczeta: i to wystarczy. Czy jak wchodzisz na obiekt monitorowany to msz informacje na czym to sie opiera ile ochroniazy to oglada i ile donejtow ochroniaz dostaje od pracodawcy za ogladanie, ile czasu jest przechowywane nagranie. Tez wlacz myslenie i przestan bronic tych lasek