Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 71
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kyloe: trochę nie rozumiem o co to zesrańsko. Taka, a nie inna cena wynika m. in. ze stopnia rozbudowania infrastruktury serwisowej, co dla większości (jeśli nie wszystkich) "omodziarzy" jest jasne.
  • Odpowiedz
@kyloe: szczerze to myślałem o tej omodzie ale po tym co czytam to ja to jednak pierdziele tu problemy z bateriami, tu wahacz odpadł a teraz jeszcze problemy z klapą i filtrami a po co mi to xD
  • Odpowiedz
@kyloe:

Będą mu teraz w ASO naprawiać pasując wszystkie elementy do pogiętej klapy

No i elegancko. Wyciągną wszystko do pogiętej klapy, później nową klapę dogną żeby pasowała ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@kyloe: nie żebym chciał chińskie badziewie propagować, ale po 2-3 tygodniach czekania z autem zastępczym, kupiłbym klapę na allegro. Nie rozumiem jak można być tak niezaradnym. Chyba, że komuś to pasuje, tylko po co narzekać? Nienawidzę narzekaczy niepodejmujących działań.
  • Odpowiedz
@randomdrop: pewnie pełno tych części na allegro. To nie Passat

@mlaskacz nie wiem jak łączysz te dwie rzeczy. Audi nie ma części do aut, które sprzedaje?

@kyloe to jeszcze nic. Za parę lat taka omoda i inne zwinie się z Europy (albo i całkiem jak to w Chinach). Wtedy dopiero będzie wesoło
  • Odpowiedz
@kyloe: wcale nie ma takich problemów z europejskim czy japońskimi markami. To wszystko co słyszeliśmy i widzieliśmy przez dekady było jedynie halucynacjami.
  • Odpowiedz
@kyloe: Ja to czekam już 3 tydzień, aż mi w Espace wymienią przednią szybę, a jak pytam kiedy to oni nie wiedzą bo nie mają informacji... Więc czy to chińczyk czy auto europejskie człowiek jest tak samo dymany przez biedne korporacje
  • Odpowiedz
ale mnie śmieszą ludzie którzy bronią chińczykow xddd hurrr durrr przecie w europejskich markach jest tak samo!!! co z tego że w przypadku europy to przypadek jeden na milion a tutaj jeden na sto xddd ten sam poziom intelektualny co fani xiaomi w 2017 xdddd
no ale komuchy nigdy nie byli zbyt rozgarnieci
  • Odpowiedz