Aktywne Wpisy

DrTRAPH0USE +272

MrPawlo112 +25
Dla mnie to co najmniej dziwne, nigdy matka mnie na smyczy nie prowadziła.
źródło: 1000014498
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: 1000014498
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
#pracbaza
Wniosek? Zależy jak trafisz :)
Gwoli sprawiedliwości, jest powód czemu tak się pogania i sprawdza czy robi dobrze. Ja z prac fizycznych pamiętam, że sporo było osób, które kompletnie nie miały etyki pracy i bez poganiania i patrzenia na ręce po prostu by nie pracowali.
Pamiętam osoby, które były dziwnie dumne z siebie, że urywały po 5 minut pracy, a to na papieroska, a to notorycznie spóźniając się, albo jak widzieli że ktoś przyszedł
@Mokebe_Testo: IMO to jest najgorsza część pracy w kołchozie albo na budowie. Oczywiście nie każdy tam jest patusem, ale ich zagęszczenie jest ogromne.
Rzuciłem studia na polibudzie i 2.5 roku robiłem na produkcji. Nigdy więcej powiedziałem. Wróciłem na inne studia i je ukończyłem. Teraz pracuje w ogromnym zagranicznym molochu w biurze na hybrydzie. Przepaść niesamowita.
źródło: obraz
Pobierzświetny przykład... uczyć się na błędach :)
Mój syn ma 10 lat, ale jak zacznie ćpać, palić, rozboje to wtedy wezmę go na wizytę do więzienia - niech sobie uświadomi jakto wygląda!
Impregnacja ręczna desek, zamiatanie trocin, dźwiganie kantówek…
Szybki reality check, że tak się na dłuższą metę nie da i to był świetny motywator do nauki. Dzisiaj fully remote w IT.