Aktywne Wpisy

darkhorse +217
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Soothsayer +97
Bydgoszcz dzień dwudziesty piąty, czuję, że finał jest coraz bliżej, finałowa konfrontacja ze starym. Nie da się współpracować z człowiekiem, którego jedynym sensem życia jest narzekanie na wszystko, popełniłem błąd wyciągając do niego pomocną dłoń, źle zinterpretowałem jego narzekanie, nie chodzi o to, żeby rozwiązać problem tylko żeby mieć na co narzekać, w momencie kiedy ja rozwiązuje jego problem to staję się jego wrogiem bo zabieram mu sens życia czyli powód do
źródło: d9ebd71f-8870-4bc3-b8d9-3cd5b2664591
Pobierz

Miałem rozmowę, chłop na rozmowie zamiast chwalić swoję firmę to gada że kasy mało, kontrahenci nie placą albo się spoznianią, ceny na rynku słabe i utrzymują się na rynku jedynie przez zwiększanie tempa pracy. Chyba Red flag
Miałem kiedyś podobna gadkę na rozmowie z bezpośrednim przełożonym, a że dobrze płacili to przyjąłem ofertę.
Jak się okazało mój pierwszy dzień był równocześnie ostatnim dniem pracy mojego "przelozonego". Nawet sie w robo nie spotkaliśmy bo odbierał urlop ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Także może tutaj jest podobnie?
@credenss: chyba?
Jestem dzisiaj po drugiej rozmowie, bardziej rzeczowej. Zaproponowano mi 8000-9000 netto na UOP w utrzymaniu ruchu jako automatyk 8h dziennie, dwie zmiany. Polska powiatowa 15 tys. mieszkańców. Wcześniej na delegacjach miałem ok 12 tys. netto(tyle mi zostawało po wszystkich daninach zusy, podatki itp) na b2b przy energetyce. Warto zejść z kasy dla codziennego spania w swoim łóżku? Delegacje ogólnie mi nie przeszkadzały ale w swoim wyrku też się wygodnie śpi.