Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 68
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@12lat25cm: Gratuluję dla Patryka, jednym prostym trikiem zwiększył bezpieczeństwo na ulicach Krakowa. Lubisz z---------ć, ale bezpieczeństwo na drogach jest dla Ciebie ważne? Bądź jak Patryk.
  • Odpowiedz
@rozdartapyta: On tak zapieprzał, nawet na semi slicking, ze chyba bai jednego wypadku nie miał. Dopiero jak się schlał to się skasował.

Ale co ja tam wiem. Pijacy są niegroźni a wypadki powodują tylko ludzie jeżdżący szybko, prawda? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@12lat25cm: mam nadzieję, że nie dojechali tego "świadka-turysty" z zagranicy, który przechodził przez jezdnię kilka chwil wcześniej, gdzie Papryk zrobił to co zrobił
  • Odpowiedz
Powiedział nikt nigdy.

@van-der-staas: No tak, a ten wpis to niby o czym jest? xD

Nie, i jedni i drudzy. Jak chcesz to sobie usprawiedliwiaj jedną patologię drugą, ale po co robić z siebie durnia?

To wy bronicie patologii, a nie ja ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@van-der-staas: A kto po za mną wspomniał, że patryczek miał 2 promile we krwi? xD

Rozejrzyj się mireczku. Ja tylko stwierdzam fakty, bo miernoty drogowe mają mózgi zalane żółcią i nie widzą tego co oczywiste. Zadałem proste pytanie, a to nie moja wina że pewne fakty są niewygodne. Obserwuję temat jego wypadku od początku i widzę ludzie opowiadają głupoty.

Fakty sa proste: gość robił sobie z dróg tor wyścigowy. Przez
  • Odpowiedz
  • 27
@12lat25cm: pamietam jak mi ten chlop nie raz wymuszal pierwszeństwo i jezdzil slalomem jak niedorozwieniety i to czesto w tym samym miejscu bo z znajomymi ustawialismy sie tam na kebsa pod Jubilatem. Teraz jak jezdze to cisza i spokoj zaden debil nie pierdzi i nie wymusza.
  • Odpowiedz
Teraz jak jezdze to cisza i spokoj zaden debil nie pierdzi i nie wymusza.

@Odki: Tak tak, na pewno nikt inny nie jeździ jak on xD
  • Odpowiedz