Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 41
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

jak jego córka daje sobie radę na lewackim uniwerku w Anglii ( ͡º ͜ʖ͡º)

@Kempes: Ale Ty nie rozumiesz, to już nie jest lewacki uniwerek bo wyszli z UE, to już jest dobry, inny xd
  • Odpowiedz
@Kempes: typowy Ziemkiewicz jest typowy. Dorzuciłby jakieś dane statystyczne na ten temat ale oczywiście takowe nie istnieją. Dzban będzie dzbanem do końca życia.
UK oczywiście zyskał na wyjściu z UE ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
wiem jakie odpowiedzi dostanę, trudno.

Ja się serio dziwię Ziemkiewiczowi, że tak bezwstydnie obnosi się ze swoją ignorancją i niewiedzą w pewnych tematach, bo to nie jest d3b1lem. Każdy człowiek ma takie tematy, ale zwykle mają więcej rozsądku. Gł*pi nie jest, oczytany jest (ma bardzo wiele książek), a uprawia tak obrzydliwą propagandę, mimo że sam wielokrotnie chwalił UE w swoich książkach. No cóż, płatny troll, tak jak agenci Gazety Wyborczej i TVN
  • Odpowiedz
@Kempes: Były takie kraje bloku wschodniego co w latach 90 zaczynały z tego samego poziomu jak Polska i nie weszły do UE. Nazywają się Ukraina oraz Białoruś, można sobie tam spojrzeć jakie mają bogactwo, dobrobyt i pod czyimi wpływami są. Zawsze można się tam przeprowadzić jeśli komuś nie pasuje zgniła Unia Europejska i poczuć ten smak bogactwa u sąsiadów, jest całkiem blisko.
  • Odpowiedz
@yahoomlody: tak jak jego odpowiedniki na silniczkach, neuropie i widzach Koroluka. No i jest tak jak mówisz. Dlatego jak tylko zaczyna gadać farmazony o pisie i czepiać się o każdą bzdurę po, to przestaję go słuchać.
  • Odpowiedz
No cóż, płatny troll, tak jak agenci Gazety Wyborczej i TVN są agentami po.

@AnalnyGrzmot: nie do końca - zarówno Ziemkiewicz (redakcja od rzeczy) jak i Onet dostały ponad 2 duże bańki z "Funduszu Sprawiedliwości" xDD

Swoją drogą zarąbisty fundusz, nie? ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@xfin: jeśli to miał być argument, to słaby bo gwarantuję ci, że ludzie tuska to dokładnie tacy sami zdrajcy, złodzieje i oszuści. Jeśli myślisz, że jest inaczej, to XD.

Takie fundusze nie powinny istnieć, nie w takiej formie.
  • Odpowiedz
Ja tam jestem ciekaw, jak jego córka daje sobie radę na lewackim uniwerku w Anglii

@Kempes: ja jestem ciekaw czy ktoś mu to kiedyś dosadnie wypomni na żywo ( ͡ ͜ʖ ͡) ta hipokryzja aż się O to prosi
  • Odpowiedz
@Heroina340: przecież to jest taki same przypadek jak Sołowiow. Przeciętnie inteligentna menda, która żyje z plucia na zgniły zachód i montuje na tym zgniłym zachodzie całą rodzinę.
  • Odpowiedz