Aktywne Wpisy

Sleepypl +588

mirko_anonim +110
✨️ Gorzka prawda o lekarzach w Polsce Ⓘ
Kilka gorzkich slów prawdy o lekarzach w Polsce.
Do ludzi coraz częściej dociera jak dużą aberracją jest poziom wynagrodzeń lekarzy w Polsce. W dodatku wiele osób z tej branży nie jest otwartych na merytoryczną dyskusję i nie przyjmuje jakiejkolwiek krytyki.
Ponieważ dosyć często mam wizyty u lekarzy, to postanowiłem podzielić się swoimi spostrzeżeniami. Zapraszam do polemiki wszystkich, także osoby z branży medycznej. Zanim przejdę dalej chciałbym zaznaczyć,
Kilka gorzkich slów prawdy o lekarzach w Polsce.
Do ludzi coraz częściej dociera jak dużą aberracją jest poziom wynagrodzeń lekarzy w Polsce. W dodatku wiele osób z tej branży nie jest otwartych na merytoryczną dyskusję i nie przyjmuje jakiejkolwiek krytyki.
Ponieważ dosyć często mam wizyty u lekarzy, to postanowiłem podzielić się swoimi spostrzeżeniami. Zapraszam do polemiki wszystkich, także osoby z branży medycznej. Zanim przejdę dalej chciałbym zaznaczyć,

źródło: 517106586_24188674327487739_1164070218178740993_n
Pobierzźródło: 1000032094
Pobierz@conamirko: W czechach też są bardzo wysokie ceny coli. Jedyna różnica to podatek cukrowy. Wiń nadmiar podatków i polskie kakoldztwo ekonomiczne, nie januszy. W sensie, walić ich jak najmocniej, ale fakt że istnieje tyle januszy to przede wszystkim zasługa beznadziejnych rządów.
@conamirko: I to jest według ciebie usprawiedliwienie dla przynoszenia własnego jedzenia/picia do knajpy? XD Jezu jakie zezwierzęcenie
@plyty_chodnikowe: piszesz jakby co najmniej kelner umierał za każdym razem jak ktoś przyniesie własne picie - wytłumacz mi więc, jak trzylatkowi, co się dzieje konkretnie jak ktoś przyniesie własne jedzenie albo picie do knajpy
1. Bo Polacy się na to godzą.
1a. Bo Polin to państwo z kartonu, gdzie jak takie coś zgłosisz, to ZAZWYCZAJ urzędasy mają to w
Myślę o h-j chodzi, potem patrzę w karcie
@MarianoaItaliano: żeby chociaż to były takie zwykłe detaliczno-konsumenckie markowe produkty ze sklepowej półki, oni dają najtańsze przemysłowe odpady z hurtowni.
Polacy lubią być j----i na hajs i to jest fakt, za pizze, na którą składniki kosztują z 10zl, w normalnym sklepie, a dla kogoś kto kupuje w dużych ilościach, zapewne wychodzi