Wpis z mikrobloga

#kiszak #arkadikuss Nie, po prostu ty to źle interpretujesz.

Zacznijmy od tego, że nikt nie tutaj nie myśli ciągle o tobie. To że ktoś sobie wstawi śmieszkowego, albo krytykującego posta na twój temat, nie znaczy, że ktoś o tobie cały czas myśli. Ja śpię spokojnie po nocach. Tu też nikt nie chcę od ciebie atencji, po prostu niektórzy chcieli skrytykować twoją działalność. A to, że ty na tą krytykę nie byłeś w stanie normalnie odpowiedzieć, to już inna sprawa. Już chyba każdy wie jak wygląda rozmowa z tobą. I nikt się nie ślini do twoich zdjęć, nie wiem skąd urojenia.
https://streamable.com/659w64
Huptys - #kiszak #arkadikuss Nie, po prostu ty to źle interpretujesz.

Zacznijmy od t...
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 4
@Huptys areczek żyje w swojej bańce i myśli, że wszyscy się z nim zgadzają. Wystarczy troszkę zweryfikować jego "faktow" I wychodzi, że pierdzieli głupoty.
  • Odpowiedz
@Huptys: Bardzo zabawną taktykę sobie obrali z tego co widzę. Samozwańczy ludolodzy przesiadają na wykopie udając, że ich tutaj nie ma, wyzywają wykopków, kłamią na temat wykopków, mówią na swoich streamach na temat wykopków = wszystko spoko. Wykopki odpowiedzą im lub cokolwiek wypunktują = wykopki mają obsesję, wykopki nie mają życia i nie myślą o niczym innym, wykopki są dziwne.
  • Odpowiedz
@Huptys: Areczek już wie, że tutaj żadnej dyskysji z nikim nie wygra, bo tutaj ani nie ma swoich fanów którzy wyśmieją jego oponenta, ani nikt mu nie da za dużo plusów aby mógł się pochwalić, że dostał więcej niż oponent. Nie może również shadowbanować i usuwać niewygodne komentarze. Jedynie może zgłaszać do moderacji. Dlatego pewnie już tutaj nie przychodzi i nie wchodzi w te dyskusje które ponoć tak bardzo kocha
  • Odpowiedz