Wpis z mikrobloga

Skoro w #islandia jest drogo, to jak dopiero jest w Polsce? πŸ˜‚

9 Korona islandzka to w przeliczeniu
0,27 ZΕ‚oty
sfah - Skoro w #islandia jest drogo, to jak dopiero jest w Polsce? πŸ˜‚

9 Korona islan...

ΕΊrΓ³dΕ‚o: IMG_0043

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@sfah: i smakuje jak woda z makaronem bo ta torebka z przyprawΔ… czy jak to siΔ™ zwie nie daje smaku. Sam makaron teΕΌ podΕ‚ej jakoΕ›ci.
Ona jest po terminie i dali na promke? Chyba 56isk najtaΕ„sza zupka kosztuje

@wujek_srednia_rada niektΓ³re strony takΕΌe majΔ… po polsku i kosze na Ε›mieci takΕΌe majΔ… po polsku
Ciekawe jaki byΕ‚by pisk gdyby w Polsce wymieniali kosze i dali ukraiΕ„ski xD
cielak44 - @sfah: i smakuje jak woda z makaronem bo ta torebka z przyprawΔ… czy jak to...

ΕΊrΓ³dΕ‚o: IMG_9956.jpeg

Pobierz
  • Odpowiedz
@w00nski zgadza sie ( Ν‘Β° ΝœΚ– Ν‘Β°) ale nie liczac osob podrozujacych tylko mieszkajace na islandii spotkalem tam niestety tylko margines spoleczenstwa ktory smialo mozna nazwac patologia (β•₯﹏β•₯) w bonusie czy na miescie w reyku brudnych patusow wracajacych z pracy z piwem i papierosem w reku glosno k---------h, a na lotnisku podobnie. nachlani najtanszym browarem i krzyczacy ile to oni kurla nie zarobili
  • Odpowiedz
@wujek_srednia_rada: na budowie peΕ‚no takich.
Kierowca z BuΕ‚garii w mojej robocie takΕΌe powiedziaΕ‚ ΕΌe ja i taki jeden jesteΕ›my inni bo nie uΕΌywany k--w@ jako przecinek podczas prowadzenia konwersacji xD

Ale potwierdzam ΕΌe peΕ‚no patoli. Nie wiem czy coΕ› zmienili ale chyba jest 2 lata pracy i masz zasiΕ‚ek na rok ~300k wiΔ™c jakoΕ› ΕΌyjΔ… i teΕΌ takich widziaΕ‚em.

Tacy to zawsze znajdΔ… sposΓ³b
  • Odpowiedz