Aktywne Wpisy

TwΓ³rca tego mema zapomniaΕ, ΕΌe w tym kraju psiarzy, Pan Marcin pΓ³jdzie siedzieΔ za zabicie psa mieczem xD (co pokazaΕ przykΕad tego dziadka, ktΓ³ry w obronie wΕasnej zabiΕ pitbulla siekierΔ
i zostaΕ aresztowany)
#heheszki #psiarze #humorobrazkowy
#heheszki #psiarze #humorobrazkowy
ΕΊrΓ³dΕo: temp_file7524328165835118537
Pobierz
tcp-protocol +79
Tyle siΔ ostatnio naczytaΕem nagonki na psiarzy, ΕΌe aΕΌ pomyΕlaΕem sobie "kurde no nie, przesada". I wiecie co spotkaΕo mojego syna dzisiaj podczas spaceru? Psiara z psieckiem u-----a mi syna bo ten ΕmiaΕ bez sΕowa bez zaczepki mijaΔ jΔ
na rowerze na alejce w parku. Podczas prΓ³by zatrzymania i wytΕumaczenia, ΕΌe teraz proszΔ o dane, ksiΔ
ΕΌeczkΔ szczepieΕ po prostu sobie poszΕa i kazaΕa jej nie zaczepiaΔ i daΔ spokΓ³j. Na szczΔΕcie siΔ
ΕΊrΓ³dΕo: IMG-20251020-WA0003
Pobierz

9 Korona islandzka to w przeliczeniu
0,27 ZΕoty
ΕΊrΓ³dΕo: IMG_0043
PobierzΕΊrΓ³dΕo: IMG_0075
PobierzOna jest po terminie i dali na promke? Chyba 56isk najtaΕsza zupka kosztuje
@wujek_srednia_rada niektΓ³re strony takΕΌe majΔ po polsku i kosze na Εmieci takΕΌe majΔ po polsku
Ciekawe jaki byΕby pisk gdyby w Polsce wymieniali kosze i dali ukraiΕski xD
ΕΊrΓ³dΕo: IMG_9956.jpeg
PobierzKierowca z BuΕgarii w mojej robocie takΕΌe powiedziaΕ ΕΌe ja i taki jeden jesteΕmy inni bo nie uΕΌywany k--w@ jako przecinek podczas prowadzenia konwersacji xD
Ale potwierdzam ΕΌe peΕno patoli. Nie wiem czy coΕ zmienili ale chyba jest 2 lata pracy i masz zasiΕek na rok ~300k wiΔc jakoΕ ΕΌyjΔ i teΕΌ takich widziaΕem.
Tacy to zawsze znajdΔ sposΓ³b