Aktywne Wpisy

Pamiętam jak w podstawówce omawialiśmy książkę "Chłopcy z Placu Broni" i nauczycielka chwaliła postawę Erno Nemeczeka.
Stawiała nam go jako wzór do naśladowania, no tylko ja na to inaczej patrzyłem.
Zadawałem sobie pytanie "Gdzie byli dorośli?", moim zdaniem to że Erno zmarł nie było czymś godnym pochwały.
Według mnie dzieci nie powinny ginąć za jakieś swoje ideały, w tym wypadku jakiś głupi plac którego traktowali jak małą ojczyznę, cała książka gloryfikowała w
Stawiała nam go jako wzór do naśladowania, no tylko ja na to inaczej patrzyłem.
Zadawałem sobie pytanie "Gdzie byli dorośli?", moim zdaniem to że Erno zmarł nie było czymś godnym pochwały.
Według mnie dzieci nie powinny ginąć za jakieś swoje ideały, w tym wypadku jakiś głupi plac którego traktowali jak małą ojczyznę, cała książka gloryfikowała w

jmuhha +12

Załóż okulary, kup szkła kontaktowe albo idź na operację korekty wzroku. Powodzenia.
Zrób wpis wrzuć 3-4 zdjęcia jej tyłka i zrób ankiette czy jest płaskodupie, zobaczysz co wyjdzie
Okrągły i ładny tyłek Roksany określasz jako płaskodupie. Odłącz sobie internet bo ewidentnie ci szkodzi. Rozumu u ciebie nie ma, albo jesteś ślepy jak kret.
Ona nie jest moją idolką, ale ty za to jesteś ohydnym baranem obrażając ją i kłamiąc że ma jakieś płaskodupie. Zresztą widzę że piszesz tak wyłącznie na złość, bo jesteś po prostu głupi. To przykre.
Masz totalnie narąbane we łbie skoro przez swoją niechęć do Roksany wymyśliłeś sobie określenie "płaskodupie" i je ciągle powtarzasz. Weź się zapisz na wizytę do psychiatry, odklejeńcu.
Taka jest prawda wariacie.
A teraz marsz do psychiatry po leki na głowę.
Nie odpisuj więcej, bo nudzisz mnie trollu.
Otwórz oczy kiepie to zobaczysz że ma ładny, okrągły tyłek.