Wpis z mikrobloga

@shirisi682: Po prostu ona sporo osób drażni. Jest młoda i ma maniery Steczkowskiej, Górniak czy Dody, które też przesadzają. Chyba dlatego dostaję jej się. Mi ona jest obojętna. Pospolitą ma tą urodę. Taka Ania Mucha z 2005 roku. Mucha mocno dostała w głowę jak jej to Kukiz w programie K.W. powiedział, że na prowincji Ań Much jest dużo i taka prawda
  • Odpowiedz
@Sylwiusz89: Ania Mucha w jej wieku była dużo ładniejsza. Roksana nigdy nie była ładna. Nawet jak na nastolatkę była bardzo przeciętna i piegowata. Wyróżnia ją to że osiągnęła ogromny sukces w wieku 13-14 lat i utrzymała ten sukces do 20 lat i nadal utrzymuje.
  • Odpowiedz
@shirisi682: Ja to pisałem, że to pospolita uroda. Dziewczyna co obejrzysz się za nią, ale jutro o niej zapomnisz. Z Muchą mam ten problem, że wypowiedziami pewnymi totalnie mi obrzydła. Taka teraz wiadomo już wiek, ale prime koło 2003 roku i czasów K.W. miała. Taką kobietą co człowiek nie zapomniał to była w prime właśnie te 17 lat temu jak ma ten filmik, czyli w wieku około 35 lat Bożena
Sylwiusz89 - @shirisi682: Ja to pisałem, że to pospolita uroda. Dziewczyna co obejrzy...
  • Odpowiedz
@mirasKo-Kalwario: Ty się zdecyduj czy myślisz czy chcesz nadal grać pajaca o małym rozumku. Płaski to masz mózg. Powtarzam kolejny raz. Roksana ma ładną i okrągłą dupę co widać na zdjęciu, które zamieściłem. Prawie wyłącznie anorektyczki mają płaskie.
  • Odpowiedz