Wpis z mikrobloga

Mam dwa pytania

1. Versace Dylan blue - czy będzie jako zapach całoroczny do biura? ( Czy wytrzyma dniówkę)

2. Versace pour homme- czy będzie jako zapach na lato do biura i wytrzyma dniówkę? - tutaj mam wątpliwości czy wytrzyma choćby te 5/6 godzin a co dopiero 8 chociaż lubię ten zapach

#perfumy
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

1. Versace Dylan blue - czy będzie jako zapach całoroczny do biura? ( Czy wytrzyma dniówkę)

@Perke: Ostatnio wpadł mi komplement po 8h za niego, inna sprawa, że tylko babeczki 40+ mi go komplementują xd
  • Odpowiedz
@Perke: Dylan blue jest spoko, pachnie trochę jak taki mix dezodorantów albo żel pod prysznic xd u mnie się nie sprawdza bo jak się spoce to zaczyna być kwaśny
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Grzyb_z_fugi mi też raz taka babka około 50 mi go skompletowała... Z resztą na koleżanki z pracy nic nie działa do tej pory nosiłem: montblanc Explorer, montblanc legend, Versace Dylan blue, Versace pour homme, Bentley azure, Bentley Black, azzaro Chrome legend, Laura biaggioti romamor, reyane traditionsl 2 Wild, YSL Y ... Zero reakcji smutne to
  • Odpowiedz
czyli ta Prada też ma słabą trwałość?

@Perke: Ano ma, uwielbiam ten zapach ale co 2-4h trzeba dopsikiwać, taka prawda. Podobno wersja Intense ma większą trwałość, ale nie miałem, więc nie będę zgadywał. Pozdrawiam.
  • Odpowiedz
@kolejne_juz_konto: @Perke na mnie trzyma się jakieś 4 godziny, znam tylko jedne perfumy z setek które trzymają "dniówkę" i jest to kenzo indigo. Nawet nie biorę pod uwagę jakiejś wyimaginowanej dniówki bo jeśli takie są to nie pachną zbyt dobrze.
  • Odpowiedz