Aktywne Wpisy

Grzesiok 0
Poszukiwane: Filmy pod Halloween dla młodszej młodzieży = 12-13 latków.
Co możecie polecić? Nie chodzi mi o takie błahe produkcje jak gęsia skórka, bo "IT" już mają zaliczone ale z drugiej strony nie wyjeżdżajmy z jakimiś Egzorcyzmami lub Obecnościami, bo to może być za mocne.
#film #filmy #horror #filmnawieczor
Co możecie polecić? Nie chodzi mi o takie błahe produkcje jak gęsia skórka, bo "IT" już mają zaliczone ale z drugiej strony nie wyjeżdżajmy z jakimiś Egzorcyzmami lub Obecnościami, bo to może być za mocne.
#film #filmy #horror #filmnawieczor

hell_naw +183
Dzisiaj 8 rano HR napisał mail że nie uważa za odpowiednie aby jeść banany bo źle wpływają na męskich współpracowników z Indii gdy kobieta to przy nich robi (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) i aby nie doszło do nieporozumień.
#pracbaza #korposwiat
#pracbaza #korposwiat

1. Versace Dylan blue - czy będzie jako zapach całoroczny do biura? ( Czy wytrzyma dniówkę)
2. Versace pour homme- czy będzie jako zapach na lato do biura i wytrzyma dniówkę? - tutaj mam wątpliwości czy wytrzyma choćby te 5/6 godzin a co dopiero 8 chociaż lubię ten zapach
#perfumy
@Perke: Ostatnio wpadł mi komplement po 8h za niego, inna sprawa, że tylko babeczki 40+ mi go komplementują xd
@Reevder: Ale to ma trzymać dłużej niż 2-3h, prawda?
@Perke: Ano ma, uwielbiam ten zapach ale co 2-4h trzeba dopsikiwać, taka prawda. Podobno wersja Intense ma większą trwałość, ale nie miałem, więc nie będę zgadywał. Pozdrawiam.