Aktywne Wpisy

Bill_Kilgore +1316
źródło: 1000059447
Pobierz
mirko_anonim +8
✨️ Jak poradzić sobie z problemami w związku z osobą chorującą na nerwicę? Ⓘ
Cześć, od roku jestem w związku z dziewczyną, ma 22 lata, ona choruje na nerwicę lękową.
Mieszka w jednym mieszkaniu w bloku z rodzicami i dziadkami, dowiedziałem się o tym po kilku miesiącach związku. Jej rodzice mają kasę na własne mieszkanie, a z tego co wiem jej ojciec kiedyś nalegał na kupno mieszkania, jej mama nigdy się nie wyprowadziła.
Problem
Cześć, od roku jestem w związku z dziewczyną, ma 22 lata, ona choruje na nerwicę lękową.
Mieszka w jednym mieszkaniu w bloku z rodzicami i dziadkami, dowiedziałem się o tym po kilku miesiącach związku. Jej rodzice mają kasę na własne mieszkanie, a z tego co wiem jej ojciec kiedyś nalegał na kupno mieszkania, jej mama nigdy się nie wyprowadziła.
Problem

Także masz rację- mając około 20 milionów na giełdzie można z niej zyc.
Ale i tak jestem zdania że fajnie np z 100 tys zł zrobić 1 mln zł, jest to super wyczyn.
Potem jeszcze większym szczytem jest zrobienie z 1 mln 10 mln zł to na pewno zuper.
Jednak chyba z 10 mln zł jest bardzo trudno już zrobić 100 mln zł
@sforce: brakuje mi w tym równaniu, ile spodziewasz się jeszcze przeżyć. Bo jakby ci został np. rok życia, to nie potrzeba nawet miliona
@sforce: na szczęście nie trzeba tyle uzbierać bo cena akcji rośnie w czasie ( ͡€ ͜ʖ ͡€)