Wpis z mikrobloga

Dlaczego codziennie w gorących jest narzekanie na wysokie ceny fast foodów?

@choochoomotherfucker: to bardzo proste - drożeją głównie produkty wytwarzane przez ludzi dostających niską stawkę godzinową, więc to czego robi się mało i nie da się zautomatyzować i usprawnić zdrożeje najbardziej. Takie produkty jak gotowe posiłki drożeją najmocniej i ktoś, kto nagle zaczął zarabiać dwa, czasem trzy razy więcej, poczuł, że może wydawać więcej bez zmartwień, ale nie na jedzenie
  • Odpowiedz
@Trajektoria-lotu: Buahahahah!
Jak slysze o "prospericie w Polsce" to juz wiem ze wlasnie mam do czynienia z biedakiem dla ktorego bycie wydymanym na bulke z kotletem za 11 euro we wsi Warszawka to symbol luksusu...

Zjadlbys porzadnego steka kiedys albo jakies owocki morza... XD
  • Odpowiedz
@mam_spanko: jak się nie ma miedzi to się w domu siedzi xd taki argument mają. z resztą to pewnie pralnia kasy bo chyba nikt normalny by tyle nie zapłacił, prawda?
  • Odpowiedz
@Trajektoria-lotu: Tak sobie to tlumacz. Widze wyparcie ostro. Oczywiscie ze wyliczam. I nie, nie mam problemu i 500 euro w-----c na impreze. Zreszta bylem na takich na ktore zaden z twojego pokroju nawet by wstepu nie mial. No ale nie daje sie dymac na smieciowym zarciu...XD
  • Odpowiedz
@mam_spanko: Głodzillla
Bułka maślana/ 100% woła 3x 200g/ grillowany boczek x3/ ser camemmbert x3/ ser cheddar x3/ nachos/ prażona cebulka(nasza produkcja)/ sałata rzymska/ sos mango i czosek 59zl
Klaps Piekary ślaskie
  • Odpowiedz