Aktywne Wpisy

mlody_czyzyk23 +157
Życie jest przewrotne :(
Lekarz po odpaleniu płyty z mojego rezonansu mocno spoważniał i powiedział tylko, że operacja na już, na pilne. To czarne to mój dysk a białe rdzeń…
W jednej chwili upadły plany na ten rok;
- kamper opłacony na wrześniowe 2 tygodnie tripu Włochy, Szwajcaria, Francja - to miały być moje pierwsze wakacje od dawien dawna
Lekarz po odpaleniu płyty z mojego rezonansu mocno spoważniał i powiedział tylko, że operacja na już, na pilne. To czarne to mój dysk a białe rdzeń…
W jednej chwili upadły plany na ten rok;
- kamper opłacony na wrześniowe 2 tygodnie tripu Włochy, Szwajcaria, Francja - to miały być moje pierwsze wakacje od dawien dawna
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Jak macie raka lub poważną chorobę, nie liczcie na NFZ.
53 minuty próbowałem się dodzwonić do rejestracji szpitala wojskowego we Wrocławiu. Byłem 13 jak zadzwoniłem. Po 53 minutach kiedy połączenie przerwano byłem 9.
Płać grzecznie składkę zdrowotną i zdychaj jakbyś chciał z niej skorzystać( ͡° ͜ʖ ͡°).
#wroclaw #medycyna #zdrowie
53 minuty próbowałem się dodzwonić do rejestracji szpitala wojskowego we Wrocławiu. Byłem 13 jak zadzwoniłem. Po 53 minutach kiedy połączenie przerwano byłem 9.
Płać grzecznie składkę zdrowotną i zdychaj jakbyś chciał z niej skorzystać( ͡° ͜ʖ ͡°).
#wroclaw #medycyna #zdrowie
źródło: Screenshot_20250903-115145__01
Pobierz

Po Berkowiczu Kukiz i Piekara jadą po burmistrz Cieszyna że ma w gabinecie flagę Cieszyna (czerwono-niebiesko-żółtą).
#bekazpisu #bekazprawakow #polityka #polityka
źródło: temp_file7366232776497875264
Pobierzźródło: husarzXD
PobierzTutaj podpowiedź i konkretna analiza o co chodzi: https://wykop.pl/link/7749285/analiza-manipulacji-czyli-jak-szybko-zrobic-wykopkow-w-bambuko
Analiza manipulacji, czyli jak szybko zrobić wykopków w bambuko
@Wszebor: czyli flaga UPA! Jeszcze gorzej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale nie wiem, czy w ogóle słyszał o takim kraju.
jadą po burmistrz Cieszyna że ma w gabinecie flagę Cieszyna (czerwono-niebiesko-żółtą).
Było już wiele razy tłumaczone dlaczego po niej jadą, ale nie czytacie 乁(⫑ᴥ⫒)ㄏ
Posłowie Bronisław Foltyn i Roman Fritz zamienili na ratuszu w Cieszynie flagi Ukrainy na polskie, zarzucając władzom miasta, że w dniu pamięci ofiar Wołynia wolą oddać hołd Ukraińcom niż Polakom. - To działanie tylko i wyłącznie na korzyść Rosji
@Wszebor: bo to flaga dzienną i nocna ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@wiecznylowcaumyslow: dezinformacją to jest ten wpis. Wyborcza nawet opublikowała zdjęcie ratusza. We wpisie też odnoszą się do ratusza
źródło: 1000005260
Pobierz