Wpis z mikrobloga

@erni13: A to mnie osobiście zaskoczyłeś, bo ja zawsze stawiałem i nadal stawiam hipotezę, że większość tutaj to ludzie w wieku - 12-23, ewentualnie ludzie z grupą.

Skąd wnioski?

- jaranie się famemma, aferkami i innymi - ja sam coś kojarzę, zdarzało się obejrzeć, ale nie ogarniam absolutnie nic
- wgw wymarło - kobiece p----i - bleee, krzywe, niesymetryczne, małe, duże - raczej ktoś ma "krzywy" obraz, jak albo nie widział nigdy kilku
  • Odpowiedz
@jegertilbake: chłop co słucha muzyki na jakichs obsranych beatsach na dworze 'bo majo anc' będzie coś mówił xD powodzenia w chodzeniu na dworze z DACem żeby jakkolwiek wykorzystać moc topowych słuchawek
  • Odpowiedz
@fexxer: Pisalem tu swiadomie glupsze rzeczy, wystarczy wejsc w mój profil. Kiedyś sie bardziej starałem prezentować tu jakis poziom, ale portal umiera i nie ma dla kogo wiec wchodze tu napisac jakis wysryw bez uruchamiania mózgu jeśli mam byc szczery. Na swoim koncie redditowym bardziej sie staram, bo tam jest dla kogo, wiecej contentu i ciekawsze rozmowy na dedykowanych subredditach.

Co nie zmienia faktu, ze nowoczesne sluchawki biorac pod uwagę
  • Odpowiedz
  • 0
@jegertilbake Kto Ci każe mieć 1 parę? Ja nie dałbym rady z jedną parą, bo nie istnieją słuchawki, które zaspokoją każdą potrzebę. Jak siedzę w chacie używam otwartych przewodowych z welurowymi nausznicami, bo komfort genialny i dobry dźwięk. Tych samych słuchawek nie wezmę do samolotu, bo nie ma to sensu. Zamknięte słuchawki przez generowane ciśnienie akustyczne potrafią być męczące po czasie. Ja takie zamknięte basowe zakładam na jakiś czas jak mam
  • Odpowiedz
@fexxer: No dlatego wolalem kupic 1 topowe i miec z głowy bez wnikania. Natomiast zadne słuchawki nie dadza ci lepszych wrazen z odbioru muzyki niz z-------e 400ug LSD i sluchanie jej na peaku nawet na średnich, bo wiekszosc odbioru warunkuje stan psychiczny w danym momencie a nie subiektywna jakość dźwięku. Zamiast byc jedynie odbiorca muzyki mozesz stac sie zarowno odbiorca jak i nadawca i byc muzyka ktora slyszysz. Dlatego dla
  • Odpowiedz
Z młodszej grupy to chyba głównie siedzą tu incele bo mają swój tag żeby zrzucać winę za swoje niepowodzenia w życiu na kobiety

@erni13: Co wy byście zrobili bez tych incelów z wyimaginowanym zrzucaniem niepowodzeń na kobiety? Typowy wykopkowy normik jest typowy
  • Odpowiedz