Aktywne Wpisy

MonazoPL +50
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: AirPods 4 Citi
Pobierz
Traczex +68
Dobra skończyłem. 3 lata, dużo pracy ale już mieszkam. Dzięki za porady na tagu #budujzwykopem Powodzenia Mirki.
źródło: scaled_1000021155
Pobierz![Asus EEE i nLite, czyli jak zrobić lekki XP [TOWARY MODNE 295]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/6c35fc4c4226e1a8662b975dbe68a3eff65ae326a6efef4eed4ea9aea5214321,q80.jpg)

I wciąż ładnie grają, nic się nie połamało. W nagrodę zamówiłem im nowe welury od chińczyka :)
#sluchawki #audio #sennheiser #hd595
źródło: sennheiser-hd595_540527
Pobierz@apeee: + jednak mam wrażenie, że tu same stare narzekające dziady siedzą. ヽ( ͠°෴ °)ノ
Młodzi ludzie mają Instagrama, threads czy nawet X a nie jakiegoś przestarzałego wykopa.
Z młodszej grupy to chyba głównie siedzą tu incele bo mają swój tag żeby zrzucać winę za swoje niepowodzenia w życiu na kobiety
Przegrywy też coraz częściej wrzucają na #przegrywpo30tce
To sa te brutalne fakty
Welury od chińczyka też zamawiałem, ale nie są tak dobre jak oryginalne
Brutalnych faktów brak.
Boomersko/biedaki cope. Tak samo gadali ludzie od telewizorow kineskopowych jak wchodzily płaskie, ze nie oddaja tak kolorow xD
Do używania na zewnątrz mam airpodsy.