Wpis z mikrobloga

Dobra, skończyłem zlecenie, Arcueid w roli kosynierki, klient zadowolony (chyba), ja też, jest gitarka :3

Wrzucam taki przycięty do połowy, bo tak, moim zdaniem, lepiej się prezentuje; zlecenie było bez tła, a bez tła trochę tak pusto jest i kompozycja na tym cierpi. W komentarzu wrzucę pełną wersję.

#malunkizpiersikurczaka #kurczakrysuje

#tsukihime #arcueidbrunestud #digitalart #rysujzwykopem #tworczoscwlasna #anime
PiersKurczaka - Dobra, skończyłem zlecenie, Arcueid w roli kosynierki, klient zadowol...

źródło: small

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@PiersKurczaka: piękne kolego tylko tylko no
Kosa
Mocowanie kosy absolutnie fantastyczne, to nawet nie wygląda jakby było przywiązane, tylko no
D--a wybacz

Jak chcesz to Ci podeślę zdjęcia kosy takie o na sztorc postawionej () jak należy
  • Odpowiedz
@Retiarius_oma: Rysunek był robiony na zlecenie, takie klimaty to nie jest w ogóle moja bajka, taką kosę i czapkę rysowałem pierwszy (i prawdopodobnie ostatni) raz w życiu i nie jest mi ta wiedza do niczego potrzebna. Rysunek był bazowany na obrazie, zgodnie z życzeniem klienta. Rysowałem tak, jak widziałem i nie zastanawiałem się jak to ma działać. Nie szukałem innych refek dla kosy, bo zdawało mi się, że tak ma
PiersKurczaka - @Retiarius_oma:  Rysunek był robiony na zlecenie, takie klimaty to ni...

źródło: 6cd5e32872e31851ce6bf57d91b467a1d24bac8f

Pobierz
  • Odpowiedz