Aktywne Wpisy
mateo2111 +698
Strasznie mnie denerwuje to jak polacy reaguja na takie afery, we francji by juz pol kraju r-------i protestami, a w polsce zaraz afera bedzie zamieciona pod dywan.
#kpo
#kpo
misiopysio +22
Czy ktoś mógłby mi wytłumaczyć, czemu czepiamy dotacji na jacht? Poczyniłem zgrubne, poranne wyliczenia w innym komentarzu i wychodzi mi, że to świetny pomysł dla budżetu.
Kupujesz jacht, Vatu z dotacji nie można odliczyć więc z automatu do budżetu z 500k dotacji wraca 115k, ktoś go dla Ciebie wyprodukował i płacąc tylko dochodowy od 400k, wpłaca do budżetu 75k. W pierwszym roku od wypłacenia dotacji 500k, 200k wróciło do budżetu.
Zatrudniasz sternika za powiedzmy
Kupujesz jacht, Vatu z dotacji nie można odliczyć więc z automatu do budżetu z 500k dotacji wraca 115k, ktoś go dla Ciebie wyprodukował i płacąc tylko dochodowy od 400k, wpłaca do budżetu 75k. W pierwszym roku od wypłacenia dotacji 500k, 200k wróciło do budżetu.
Zatrudniasz sternika za powiedzmy

Nowy to dom to jednak siedziba nowej Polonii (mini). Kto by pomyślał? Szałapatajstwo wykopkowe bardzo krótko się cieszyło z tego, że Pieski utracą dostęp do basenu i 10 pokoi. A co zostało hejterom?
Zazdroszczę ci sławy i pinundzów,co za geniusz biznesu,prawie jak kozi doktor klapek.
@Furman84: Myślałem, że rozmawiamy na poważnie, a ty leżysz w barłogu i majaczysz.
@Furman84: Większość wykopków sprzedaje swój czas za żałosne pieniądze.
@Furman84: Na tagu jest nadreprezentacja ludzi z deficytem intelektualnym. Jeśli równocześnie występowałaby nadreprezentacja ludzi majętnych, mielibyśmy do czynienia z anomalią praktycznie niemożliwą.
A sprzedaż swojego czasu nawet za żałosne pieniadze jest i tak bardziej uczciwa i honorowa niż publiczne upodlanie sie na antenie i oszukiwanie naiwnych ludzi na kase. Ten komentarz wyraźnie pokazuje jakim człowiekiem jesteś....
@Furman84: Bywam na lajtach u pana Prezesa i nie zauważyłem tam wielu takich ludzi. Chcą i mają, to dają. Chcącemu nie dzieje się krzywda. Komuchy z wykopu nie mogą tego przeboleć.
Ma'h-j jaka perfidna urwa wzgledem innych ludzi jest to wiadomo, ale na kase naciągaja pozostałe żebraki gołodupce.
W zasadzie można powiedzieć, że to oni są największymi hejterami i patusami, takimi samymi jak 10% wykopu
@Furman84: Uważasz widownie wszystkich pozostałych polonusów z Kambodży za ludzi, którzy nie powinni mieć prawa decydowania o swojej własności?
Raz dasz d... na wizji i kpią z tego ludzie latami. :)