Wpis z mikrobloga

@penkroff: a masz jakieś doświadczenie w wspinaczce? Ja w Tatrach nie byłem, ale widziałem film S.P. Dominika Sochy to tam miejscami dość hardcorowo wyglądała trasa.
  • Odpowiedz
  • 1
@SmiecGnoj: byłem już na gerlachu drogą tatarki zdarzało się chodzić w terenie I+ na filmiku wygląda strasznie tak te kamerki pokazują niby lufa a tam spadek niewielki część eksponowanych tras można obejść bokiem
  • Odpowiedz
@penkroff: Wpadłem na Twoje zdjęcia ze spania na dziko i tak mnie to wciągnęło, że przejrzałem wszystkie Twoje wpisy. Jesteś spoko, inteligentnym chłopem. Ale życie Ci nie odpuszcza, co? Praca na czarno przy podłogach i te 10 km polami do sklepu to jak survival z krwi i kości, szacun, że dajesz radę. Zauważyłem, że ostatnio jakbyś się trochę wycofał, jakby iskra przygasła i przykro to widzieć. Pewnie w okolicy niełatwo
  • Odpowiedz
  • 1
@SmiecGnoj: dzięki za dobre słowa z roku na rok mam coraz więcej frustracji zrezygnowania i wypalenia ale narazie sie stad nie wynoszę powodzenia życzę
  • Odpowiedz
@penkroff: Spoko, utożsamiam się trochę z Tobą, przykro mi się zrobiło Ciebie i mam pewien dysonans, bo z postów bije mądrość, a musisz zapierdzielać na czarno, bez ubezpieczenia i nie masz za bardzo pomysłu jak to zmienić.
  • Odpowiedz