Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@HHokuss: pamiętam tych fanów kubusia co wytykali, że jestem głupi, że mu nic nie grozi bo on informuje na początku gdy klientka wejdzie, że jest stream. No najwidoczniej to tak nie działa w logice pseudo specjalistów od prawa, którzy nie wiedzą jak prawo działa. No chyba, że wiedzę opierają na podstawie obejrzanych odcinków trudnych spraw ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@domino-futeral: Ty udajesz ? przecież tam tyle mozna mu przyklepać i wszysko zalezy kto sie sprawą zajmie. Widze że wykopowy 12 latek nie mający pojęcia o życiu i polskim sądownictwie.
  • Odpowiedz
@WhiskeyIHaze: Właśnie kłamstwem było gdy mówił, że to ogląda paru kolegów a tak naprawdę to było kilka tysięcy osób. Druga rzecz i za co na 100% beknie to nie mówił osobom o możliwych konsekwencjach występu na jego transmisjach czyli leakach danych i jestem pewnie, że za to beknął. Jak go za ten krok pociągnęli to już pójdzie kolejny paragraf o oszustwa i cyk poleci spirala. Jeszcze mu zawiasy za akcję
  • Odpowiedz
@Cztero0404: już od dłuższego czasu ludzie nie są anonimowi na discordzie i mam tu na myśli na długo przed dodaniem opcji weryfikacji, więc jestem ciekaw jak do tematu discorda ajemge1 podejdą służby i czy już wcześniej ktoś tam zapisywał rzeczy, które latały ( ͡° ͜ʖ ͡°).
  • Odpowiedz